Akdeniz'de bir tekne faciası daha

İtalya'nın Sicilya Adası açıklarında 45 Afrikalı göçmeni taşıyan teknenin batması sonucu 41 kişi hayatını kaybetti.

Akdeniz'de bir tekne faciası daha
Akdeniz'de bir tekne faciası daha
GİRİŞ 16.04.2015 18:26 GÜNCELLEME 16.04.2015 18:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uluslararası Göç Örgütü (IOM) Sözcüsü Joel Millman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, batan teknedeki 41 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin askeri gemi tarafından kurtarıldığını söyledi.

4 KİŞİ KURTARILDI

Teknenin Trablus'tan geçen cumartesi günü ayrıldığını belirten Millman, teknedeki göçmenlerin hepsinin Afrikalı olduğunu ve kurtarılan 4 kişiden ikisinin Nijeryalı, birinin Ganalı diğerinin ise Nijerli olduğunu ifade etti.

YAKLAŞIK 6 BİN KAÇAK GÖÇMEN KURTARILDI

Sahil güvenlik ekipleri, son 5 günde İtalya ile Libya arasında insan kaçakçılarının yoğun olarak kullandığı, Sicilya Kanalı olarak anılan bölgede yaklaşık 6 bin kaçak göçmeni kurtardı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Erenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kasıtlı Batırıyor
    Cevapla
  • Kasıtlı B A T I R I L I Y O R ! - 2 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında adaletsizliğiniz, ikiyüzlülüğünüz, dünyayı cehenneme çevirmeniz, gıdaların genleriyle, insanlığın nesilleriyle oynamanız İslama iftiralar ve kumpaslar kurmanız ve şeytanın uşaklığını yapmanız bize şunu gösteriyor ve tüm dünyaya şu gerçeği haykırıyor: HAK DİN İSLAMDIR ! Çünkü Müslümanlar dünyada sözlerini geçirdikleri hiç bir dönemde böyle alçakça işler yapmamışlardır ve yapmayacaklar da, ama siz şeytanın uşaklarısınız size yakışır. İki yüzlü batı adaletiniz batsın bu yaptıklarınız yanınıza kalmazunutmayın: "ve o gün her yaptığınızdan hesaba çekileceksiniz."
    Cevapla
  • Kasıtlı B A T I R I L I Y O R ! 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu gemiler, suni dalga veya başka tekniklerle kasıtlı olarak batırılıyor. papa denen kukla bu konuya da bir el atsa da bu sistematik katliam bir son bulsa. Fransa nın Cezayirdeki katliamlarına papacık ne der ?, Hiroşima ile Nagazakide atom bombası ile yakılarak öldürülen 200 Bin insanla ilgili papacık ne der ? Ses ver papacık oradamısın ? Bosnada soykırım şov yapan miloseviç köpeğini aklayan Avrupa Adaletine papacık ne der ? Ey Avrupa ey, Hristiyanlar ey Yahudiler, siz gerçekten bir yaratıcıya inanıyor musunuz ? Papacık ne der bilmem ama Rab bu yaptığınızın hesabını size mutlaka soracak ve hak ettiğiniz azabı size er geç tattıracaktır.
    Cevapla
  • seyid 9 yıl önce Şikayet Et
    bu gemi batmaları ab tarafından mali yardım alamayan italyan yetkililerce kasıtlı yapılmaktadır ... masumane değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız