Finlandiya su altından bombaladı

Finlandiya ordusu, başkent Helsinki yakınlarındaki sularda, denizaltı olduğundan şüphelenilen bir hedefe uyarı amaçlı su altı bombası attı.

Finlandiya su altından bombaladı
Finlandiya su altından bombaladı
GİRİŞ 28.04.2015 16:55 GÜNCELLEME 28.04.2015 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Finlandiya deniz kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, dün ve bugün tespit edilen su altı hedefine uyarı ateşi açıldığını ve konunun incelendiğini açıkladı.

Savunma Bakanı Carl Haglund, Finlandiya basınına yaptığı açıklamada, tespit edilen hedefin bir denizaltı olabileceğini ve büyük ihtimalle tespit edildiği suları terk ettiğini ifade etti.

Rusya ile 1.340 kilometrelik sınırı bulunan Finlandiya, Rusya ordusunun son bir yıl içinde gerçekleştirdiği sınır tatbikatlarından rahatsızdı. Ancak Haglund; açıklamasında, Rusya'nın bu son olayla bağlantısına değinmedi.

YORUMLAR 1
  • galyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    bir ara 1986 da da baltık denizinde isveç donanması bir hafta boyunca tanımlanamayan su altında hızla hareket edebilen bir cismi bombalamıştı ama netice alınamamıştı en son konuyla ilgili almanya ya baş vurmuştular. Finlandiya olayları da aynısı olabilir yani ss almanlarının geliştirmiş oldukları uçan cisimlerden kaynaklanıyor olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!