Ermeniler Azeri kadının üzerine yürüdü

Fransa'nın başkenti Paris'te Ermeniler Yukarı Karabağ işgalini haklı göstermek için toplandı. Toplantıya Azeri kadının çıkışı damga vurdu.

GİRİŞ 22.05.2015 17:06 GÜNCELLEME 22.05.2015 17:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransa başkenti Paris'in 5. Bölge belediye binasında aşırı milliyetçi ve ırkçı Ermeniler tarafından, Azerbaycan'ın toprağı olan Yukarı Karabağ işgalini haklı göstermek için yapılan toplantıda Azerbaycan vatandaşının sorduğu soru çok büyük tepki aldı.

Paris'te faaliyet gösteren ve Türk asıllı vatandaşların Fransa'daki siyasi hayata katılmaları yönünde çalışan Objectif 21 Derneği yöneticileri Tahsin Tek ve Julien Yurdakul ile birlikte toplantının yapılacağı salona gelen bir Azerbaycan vatandaşı, toplantıya katılanlara Yukarı Karabağ konusunda Birleşmiş Milletler'in almış olduğu kararları hatırlatınca (Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarından çekilme kararları) çok sinirlenen sözde tarihçi Claude Mutafyan, Azeri kadının üzerine yürüdü.

Objectif 21 Derneği Başkanı Tahsin Tek'in sakin olun karşınızda bir bayan var ihtarı üzerine biraz geri çekilen Ermeni aktivist Mutafyan hakaretlerine uzaktan devam etti. Dakikalar geçtikçe etrafları Ermeni aktivistler tarafından sarılan Objektif 21 Derneği yöneticileri ve Azerbaycan vatandaşı, daha büyük olayların çıkmasını önlemek için 5. Paris belediye binasını küfürler arasında terk ettiler.

Daha sonra DHA ya konuşan Objectif 21 Derneği Başkanı Tahsin Tek, bıkmadan usanmadan Yukarı Karabağ gerçeğini Fransa'nın her yerinde anlatacaklarını söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • hak 8 yıl önce Şikayet Et
    O kadar turkuz bizde boyle isler yok hakli oldugumuz halde yalan dunya
    Cevapla
  • tarik yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Mübariz İbrahimov bunlara gereken cavabi vermiştir.Tek başına Karabağ'da 150 ermeni askerini geberterek.Bir Türk dünyaya bedeldir yaşasın Azerbaycan-Türkiye kardeşliği.
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    daha düne kadar boyunduruğumuz altında yaşayanlar başkasının çöplüğünde horoz kesiliyorlar
    Cevapla
  • asgari ADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözde barışsever ya bunlar kadının üzerine yürüyor. Ne demek isteğim şu ancak zayıf Olanlara güçleri yetiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi