Yine iş başındalar! 'Türkiye işgale hazırlanıyor'

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetesi Daily Telegraph, Cuma gününü işaret ederek 'Türkiye, Suriye işgaline hazırlanıyor' diye yazdı.

Yine iş başındalar! 'Türkiye işgale hazırlanıyor'
Yine iş başındalar! 'Türkiye işgale hazırlanıyor'
GİRİŞ 01.07.2015 01:58 GÜNCELLEME 01.07.2015 02:14
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Gazetenin Ortadoğu muhabiri Richard Spencer imzalı haber, ''Türkiye, DAEŞ ve Kürtleri durdurmak için Suriye işgaline hazırlanıyor'' başlığıyla yayınlandı.

Türk basınının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın angajman kurallarında değişikliğe onay verdiğini, bununla hem Esed rejimi, hem de DAEŞ'in vurulabileceğini bildirdiğini yazan Spencer, ''Türkiye'nin amacının mülteciler için ve DAEŞ'e karşı bir tampon bölge oluşturmak olduğunu'' ve Erdoğan'ın bu hamleyle güneyde bir Kürt devleti oluşmasını önlemeyi amaçladığını belirtiyor.

YORUMLAR 39
  • bir müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    Iskal demek kafirin müslümanin toragina girmesidir müslüman müslümanin kardesidir tr kardeslerini evini toplamada ve hayinleri temizlemede kardeslerine yardìm etmeye geliyor bizler suryeli olarak bende türkce konuşan bir suryeli olarak bunu böyle algiliyoruama amerikanin verdigi yardimlari bile fitne cikarmak icin verfigini biliyorum ve böyle algiliyorum.
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm malım mülküm çocuklarımla ülkem için hertürlü savaşa hazırım türk bayrağı ilelebet kıyamete kadar Allahnın izniyle dalgalanacaktır toprakları da büyürerek bu böyle biline
    Cevapla
  • Agasarli 8 yıl önce Şikayet Et
    Ameriika ingiliz isgalediyorda tjurkiyenin basi kelmi.biz isgal etmiyoruz emanetimizi geri aliyoruz
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    gerekirse suriyeyide irakıda işgal ederiz size soracak değiliz !
    Cevapla
  • gürtegin 8 yıl önce Şikayet Et
    aşağıda yoruma çok güldüm.bu ülkede türkler gelmeden önce Bizans vardı.türkler yıktı.geçmişi olmayan topluluklar ve aşiretler şimdi öyle bir rüzgar estiriliyorki sanırsınız bu ülkeyi onlar korumuş.bize ihanet etmeyin yeter biz tarih boyunca size bakmışız korumuşuz halada bakıyoruz merak etmeyin.tarihi türkler yazar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti