Suudi kral Fransa’da halk plajı kapattı

Suudi Arabistan’ın 7’nci Kralı Salman bin Abdülaziz el-Suud, Fransız Rivierası’nda bulunan villası için halka ait bir plajı kapatıyor.

Suudi kral Fransa’da halk plajı kapattı
Suudi kral Fransa’da halk plajı kapattı
GİRİŞ 20.07.2015 11:54 GÜNCELLEME 20.07.2015 13:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AFP haber ajansı tarafından yapılan haberde, Kral ve hanedan üyelerinin bulunduğu 400 kişilik bir grubun hafta içerisinde Vallauris bölgesine ulaşacağı belirtildi. Kralın villasının bulunduğu alanda yer alan plajın yanısıra, yol ve çevre düzenlemesi için de çalışmalar başladı. Bölge sakinleri hanedan üyelerinin gelişi için yapılan hazırlıklar kapsamında plajın halka kapatılmasına tepki gösterdi. Yetkililer, plajın güvenlik gerekçesiyle dışardan girişlere kapatılacağını ve villaya denizden 300 metreden fazla yaklaşanların durdurulacağını doğruladı. Kral ve ailesi için villadan plaja inen bir asansör sistemi yapıldığı, kralın tatilinin ardından asansörün kaldırılacağı da gelen bilgiler arasında.  

YORUMLAR 4
  • fatih türkeşan 8 yıl önce Şikayet Et
    PETROL paraları kursağınızda kalsın...
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar müslümanım diye geciniyor bunlar müslümanların kanını emen cehennem köpekleri işte kardeşim müslüman devletlerinin başına nasıl idareci ler getiriliyor bakın görün batı işini gayet güzel yapıyor müslümanım diyenlerde nasıl kandırılıyor bunlar kıyamet alametleri yazık yazık
    Cevapla
  • yahyac 8 yıl önce Şikayet Et
    islam alemi ve bütün müslümanlar kan ağlarken şunun yaptığına bak bu araplar ne kafasız adamlar
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Mezarina kadar da asansör yaptirsin.milleti boşa yormasin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin