Akdeniz'de yine büyük facia

Akdeniz'de insan tacirleri can almaya devam ediyor.Yaklaşık 700 kaçak göçmen taşıyan bir teknenin,Libya açıklarında alabora olduğu açıklandı

Akdeniz'de yine büyük facia
Akdeniz'de yine büyük facia
GİRİŞ 05.08.2015 17:07 GÜNCELLEME 06.08.2015 11:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İtalya ve İrlanda donanmalarına ait gemilerin, Afrikalı göçmenleri taşıyan tekneden denize düşen insanları kurtarmaya çalıştığı belirtildi.

İrlandalı askeri yetkililer, denizde 150 kişi tespit edildiğini söyledi.

HEPSİ AYNI TARAFTA TOPLANINCA...

İtalyan sahil güvenlik yetkililerinin açıklamasına göre, Libya'nın 15 deniz mili açıklarında sıkıntı yaşayan tekneden imdat çağrısı yapıldı. Bu çağrıya, Sicilya Adası'ndaki Katanya kentindeki sahil güvenlik ekiplerince yanıt verildi.

"Dignity One" ve "Le Niam" adlı donanma gemileri bölgeye gitti. Ancak teknedeki tüm göçmenlerin aynı aynı anda bir tarafa toplanmasından ötürü tekne alabora oldu.

Akdeniz son yıllarda göçmenler için dünyanın en ölümcül noktalarından biri haline geldi. Sadece bu sene Avrupa'ya ulaşmaya çalışan 2 bin kaçak göçmen Akdeniz'de hayatını kaybetti. Uluslararası Göç Örgütü'nün rakamlarına göre geçtiğimiz sene ise 3 bin 279 kişi bu sularda yaşamını yitirdi. 

YORUMLAR 12
  • FETIH 1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada insanlık namına hiç birşey yok
    Cevapla
  • sesiz çığlık 8 yıl önce Şikayet Et
    hainlere karşı dik durmak ve kenetlenme zamanı şehitlerimize yüce Mevlam rahmet etsin şu şehitler evliyalar yurdunda böyle olaylar son bulsun inşallah saygılarımla
    Cevapla
  • Hep Avrupanın Suçu 8 yıl önce Şikayet Et
    bu insanların en büyük sorumlusu ülkelerini sömüren, kendi ülkelerinin yer altı ve üstü kaynaklarını kullandırtmayıp kendisi kullanan avrupa alçağının suçudur. hele ki baş sorumlusu ingiliz denen dünyanın vampirleridir.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    ya arkdas yasayın topraklarınızda,herkes avrupaya-türkiyeye gelirse bizim toprakların sonu ne olur? akıl var mantık var!!
    Cevapla
  • HainKurt 8 yıl önce Şikayet Et
    biri yer biri bakar, kiyamet ondan kopar
    Cevapla
  • kim 8 yıl önce Şikayet Et
    söyleyince komplo teorisi deyip hafife alınıyor. birkaç bin kişinin trilyonlarca doları kontrol ederken bu insanların açlık ve fakirlikten ölmesine göz yummaları ve hala yeryüzünde geri kalan milyarlarca insan tarafından gözden kaçmaları nasıl bir şey çözen var mı arkadaş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor