Hollanda'da bir evde 3 Türk ölü bulundu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a 120 kilometre uzaklıktaki Veghel şehrinde bir evde 3 Türk ölü bulundu.

Hollanda'da bir evde 3 Türk ölü bulundu
Hollanda'da bir evde 3 Türk ölü bulundu
GİRİŞ 02.09.2015 08:01 GÜNCELLEME 02.09.2015 08:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Polisin verdiği bilgiye göre, bıçaklanarak öldürülen kişiler aile kavgası kurbanı. İddiaya göre, 16 yaşındaki F.S., eline geçirdiği bıçak ile annesi Neriman Soysal'ı, büyükannesi Hatun Soysal'ı ve kız kardeşi B.S.'yi öldürdü. Cinayetleri neden işlediği henüz bilinmeyen F.S. gözaltına alındı.

Veghel'de ikamet eden Soysal ailesinin Sivas kökenli olduğu öğrenildi. Baba Soysal'ın iki yıl önce Türkiye'de vefat ettiği, anne Neriman Soysal ve çocuklarının birlikte kaldığı belirtildi. Olayı "aile içi dram" olarak nitelendirilen Veghel polisi, geniş çaplı araştırmayı sürdürdüklerini bildirdi.

Veghel Belediye Başkanı Ina Adema, ''Ben şehrimizde işlenen bu korkunç cinayetten derin üzüntü duyuyorum. Gerçekten hiç tasvip etmeyeceğimiz korkunç üzücü bir durum. Benim şehrimde bir daha böyle bir olayın olmamasını temenni ediyorum. Şehrimizin belediye sınırları içerisinde yaşayan ailelerin bu cinayet sonrasındaki duygu ve hislerini anlıyorum. Bu cinayetin aydınlatılması için polisimiz detaylı araştırmasını sürdürüyor" açıklamasında bulundu.

Cinayetin meydana geldiği sokak, polis tarafından kapatıldı. Zanlının polisteki sorgusu sürüyor. Cinayetin duyulmasının ardından civarda yaşayan çok sayıda Türk olay yerine akın etti.

YORUMLAR 1
  • guro79 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkler yurtdışında ne işi var Ülkesine dönsün artıkk!! Baksana Türkleri öldürüyorlar!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?