Putin'den Suriye açıklaması

Putin: "Suriye'de terörle mücadele siyasi süreçle paralel yürütülmelidir. Devlet Başkanı Esad da bu yönde adımlar atmaya hazır."

Putin'den Suriye açıklaması
Putin'den Suriye açıklaması
GİRİŞ 04.09.2015 18:46 GÜNCELLEME 04.09.2015 18:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'de terörle mücadelenin siyasi süreçle paralel yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Rusya'nın Vladivastok şehrindeki temaslarının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Putin, "Suriye'de terörle mücadele siyasi süreçle paralel yürütülmelidir. Devlet Başkanı Esad de bu yönde adımlar atmaya hazır" dedi.

Putin, "Politik değişimlere ihtiyaç olduğunun farkındayız. Suriye'deki ortaklarımızla bu yönde çalışma yürütüyoruz. Esad, erken seçim ve 'sağlıklı' muhalefetle ilişki tahsis ederek onlara yönetimde yer vermeye kadar bizimle hemfikir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Putin, Doğu Ekonomik Forumu dolayısıyla Vladivastok şehrinde bulunan Çin Başbakan Yardımcısı Wang Yang ile görüştü.

Görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler ve ortak projelerin gerçekleştirilmesi gibi konular ele alındı.

Putin, programı kapsamında, Ruski Adası'nda yer alan akvaryumu gezdi. Putin, burada Amerikalı aktör Steven Seagal ile ayak üstü sohbet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • yistif 8 yıl önce Şikayet Et
    rusya da vurulmalı, başka türlü terörizm bitmez. teröre destek veren her ülke vurulmalı.
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi sıfatla hemfikiriz diyebiliyor.Bizim topraklarımıza saldıranlara karşılık verdiğimizde Esad çıkıp iç işimiz diye tehdit ediyor bizi.Bu heriflerin politikaları hep başka milletler.Allah topunuzun belasını tez vakit versin.Ermeni,Rus,Yahudi,İran,Çin,Alman,İngiliz.Bunlar Dünyanın mikropları.Ve hepsinin Diyarbakır,Muş Şırnakta tasarrufları var.
    Cevapla
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu Türkiye halkının demokratik haklarını yükselt dediğinde yapacaktı. şimdi 300 000 sivili öldür bitme noktasına gel. sonra da görüşmeye hazırım de. bence yargılanmaya hazır ol.
    Cevapla
  • yalan. olur. 8 yıl önce Şikayet Et
    sizden büyük teröristmi var? kimi kandırıyosunuz?
    Cevapla
  • TALHA 8 yıl önce Şikayet Et
    ellerine kan bulaştı seninde artık putn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı