Fransa ilkokulu bombaladı: 28 ölü

Fransız savaş uçakları Musul'da bir ilkokulu bombaladı, saldırıda 28 çocuk hayatını kaybetti.

Fransa ilkokulu bombaladı: 28 ölü
Fransa ilkokulu bombaladı: 28 ölü
GİRİŞ 28.11.2015 17:35 GÜNCELLEME 28.11.2015 17:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fransa hava kuvvetleri Musul'un doğusunda bir ilkokula saldırdı ve 28 öğrenci hayatını kaybetti. Çarşamba günü meydana gelen saldırı ve sonuçları, bugün Irak genelkurmayı tarafından açıklandı.

Fransız Rafale savaş uçakları, Bağdat'ın 400 kilometre kuzeyinde Doğu Musul'da bir ilköğretim okulunu Çarşamba günü bombaladı. De Gaulle uçak gemisinden  kalkan uçaklar, IŞİD'in kontrolündeki bölgeye bomba yağdırırken, bölgedeki bir ilkokul da isabet aldı. Saldırıda 28 öğrenci can verdi.

Irak Genelkurmayı'nın en üst düzey yetkililerinden tuğgeneral Thanon Sabawi, "Fransız uçak Çarşamba günü Fatima Zahra İlköğretim Okulu bombaladı, saldırıda 28 çocuğu öldürdü ve beş kişiyi yaraladı" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 17
  • 16spor 8 yıl önce Şikayet Et
    gel bunlara hava sahanı aç şimdi bence TÜRKİYE çok açık şart koşmalı türkmenler veya sivil halkı vurursan hemen hava sahamı kapatırım .
    Cevapla
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım mazlumun ahını yerde koyma.
    Cevapla
  • Anamur Çiçeği 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine birşey yapıldı mı olay oluyor.Dünya ayağa kaldırılıyor. Ama kendileri çocuk demeden katliam yapıyorlar. Bu ne ahlaksızlık.Cehenneme odun olasıcalar.
    Cevapla
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    bu haber niye bu günü bekledi... ırak yönetimi türkiyeden talepta bulunmalı. türk ordusu böylece buraya girip koruma altına almalı. asıl maksatları bu bölgeç ve girerlerse burda müslüman sağ bırakmayacaklar. çünkü petrol istiyor insan istemiyorlr. sonra da her türlü zorda kalacak türkiye. izin vermeyin.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    zaman müslüman ülkelerinin kenetlenme zamanı bugün onlara yarın bize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi