Almanya’da korkutan araştırma

Almanya'da yapılan araştırmaya göre, Almanların yaklaşık üçte biri silahsız sığınmacıların üzerine gerekirse ateş açılmasından yana.

Almanya’da korkutan araştırma
Almanya’da korkutan araştırma
GİRİŞ 06.02.2016 11:33 GÜNCELLEME 06.02.2016 11:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

YouGov araştırma şirketi tarafından yapılan ve sonuçları Welt Online’de yer alan araştırmada, Almanların yüzde 29’unun AfD lideri gibi düşündüğü ortaya çıktı. Kamuoyu yoklamalarında AfD’nin yüzde 10-12 bandında oy alacağının tahmin edildiği Almanya’da, Almanların yüzde 29’un AfD ile aynı düşünceyi paylaşması düşündürücü bulunuyor. Araştırmaya katılanların yüzde 57’si bu görüşe karşı çıkarken, yüzde 14 ise fikir beyan etmekten kaçınıyor.

AFD'Yİ İSTİHBARAT İZLESİN

Frauke Petry’nin açıklamaları üzerine SPD lideri Sigmar Gabriel istihbaratın AfD’yi izlemesi gerektiğini açıklamıştı. Araştırmada katılımcılara bu da soruldu. Katılımcıların yüzde 32’si kesinlikle izlenmeli, yüzde 26’sı ise izlenebileceği yönünde görüş belirtti. Buna karşın yüzde 13 AfD’nin kesinlikle izlenmemesi gerektiğini belirtirken, yüzde 14 ise bunun doğru olmayacağını söyledi.

Almanya’nın Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz ve Saksonya Anhalt eyaletlerinde 13 Mart tarihinde yapılacak eyalet parlamentosu seçimlerinde AfD’nin yüzde 10’un üzerinde oy alması bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi anladınız mı Osmanlı'yı?
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    medeni(!) avrupa
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Nazi kafalar… İnsan hakları deyince mangalda kül bırakmayan bu soytarılar bir de bize demokrasi dersi vermeye kalkmıyor mu ifrit oluyorum.
    Cevapla
  • yolcu 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar gavur ne dersen beklenir .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı