Belçikalılar'dan Facebook'a Brüksel tepkisi

Brüksel'de art arda meydana gelen patlamalardan sonra Facebook kullanıcıları "Güvende misin?" uygulamasının açılmasını istedi.

Belçikalılar'dan Facebook'a Brüksel tepkisi
Belçikalılar'dan Facebook'a Brüksel tepkisi
GİRİŞ 22.03.2016 11:50 GÜNCELLEME 22.03.2016 13:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bugün Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'nda ve metro istasyonunda üç ayrı patlama meydana geldi. Terör saldırısı olduğu belirtilen patlamada resmi olmayan bilgilere göre 26 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Meydana gelen bu patlamalardan sonra birçok sosyal medya kullanıcısı Facebook'un "Güvende misin?" uygulamasının açılmasını talep etti. 

Facebook Ankara'da meydana gelen canlı bomba saldırısından sonra "Güvende misin?" uygulamasını kullanıcılarına açmıştı.

İNGİLTERE BASININA DA YANSIDI
 
Brüksel'de meydana gelen patlamalardan sonra Facebook'un "Güvende misin?" uygulaması İngiltere basınına konu oldu.  Independent Facebook haberini, "Patlamalardan sonra Facebook hala güvenlik kontrolünü devreye sokmadı" başlığıyla verdi.

"GÜVENDE MİSİN" UYGULAMASI NEDİR?

Facebook'un kullanıcılardan güvende olup olmadığını bildirmek için "güvende olduğunu bildir" veya "arkadaşlarını kontrol et" seçeneğini kullanmalarını istediği bir uygulama. 

Kaynak: Star

YORUMLAR 6
  • CaharDudayev 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardesi Kandil'de gorevli bizdeki Sulo ve teror destekcisi medya ile malum akademisyen guruhundan simdi hemen olaylarla ilgili aciklama bekliyoruz!!!(Katil Belcika devleti hukumeti Belcika kralicesi -Arkadaslar biraz eylem yapmislar-Orantisiz guc ve kimyasal silah kullanmayin-Ambulanslar gelmiyor veya orada halk ozgurluk hareketi var) diye. Belcika'ya emir almaya cadir acmaya gidenler sikiyorsa orada simdi bunlari soylesinler de demikrasi ozgurluk neymis ogrensinler orada.
    Cevapla
  • Yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi cok iyi anlayın artık bak aynı acıları yaşıyorsunuz nasılmış Suriye'de her saniye patlıyor insanlar ölüyor insanlığı iyi anlayın AB de oldumu hep ayaklanıyorsunuz Suriye Filistin de oldumu neden ayaklanmıyorsunuz bak acı aynı acı kendin için ne düşünüyorsan karşında ki içinde aynısını düşün ki başına gelmesin.teröre karşı tek fikri lazım bizim sizin yok olması lazım
    Cevapla
  • habile cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    hayir anlamazlar.. hatta bizi suclarlar.. Müslümanlari suclarlar, Türkleri suclarlar, hatta ve hatta Cumhurbaskanimizi bile suclarlar ona kin ve nefret beslerler.. buna ben kendim sahit oldum belcikada müsterimle konusurken.. anlayacagin bunlarin beyinleri yikanmis.. kendi devletlerin ve hükümetlerin gizlice teröristleri desteklediklerini görmezler cünkü ordaki medyada görünmez gizli ve büyük sansür var.. ordaki algi operasyonlari tikir tikir isler.. bize gelince medyayi susturdun derler..
    Cevapla
  • Hasan Sarı 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa her zaman ki gibi yine çuvalladı. Terörün hepsine lanet ediyorum.
    Cevapla
  • habil 8 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir belki oradaki insanlar bizi anlarlarda ülke yöneticilerine daha etkileyici tepkide bulunurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam