Marjinal grup emeklilere acımasızca saldırdı

Ukrayna’da emeklilerin eylem yaptığı sırada, gençlerden oluşan bir grup ise meydanı bastı. Aşırı marjinal grup yaşlıları tekme tokat dövdü..

GİRİŞ 06.04.2016 16:11 GÜNCELLEME 06.04.2016 16:27

Ukrayna'nın başkenti Kiev, karşıt görüşlü grupların kavgasına sahne oldu. Bir grup emekli, içişleri bakanlığı önünde eylem yapıyordu. Hükümeti protesto eden emeklilerin eylemi uzun sürmedi. Karşı caddeden meydana doğru koşan bir grup belirdi.

Aşırı sağcı gençlerden oluşan grup, alanı bastı. Emekliler böyle bir müdahaleye hazırlıklı oldukları için önlerine bir çeşit barikat kurmuştu. Gençlerin pankartları indirmeye çalışmasının üzerine emeklilerden biri cebindeki biber gazını çıkardı ve sıktı.

Fakat biber gazlı direniş de  uzun sürmedi. Genç grup, emeklilere yumruklarla saldırdı. Yaşlı bir  adam, dayak yerken, arkadaşı yardım etmeye çalıştı. Ancak başaralı olamadı. Bir başka emekli ise  yere yatırılarak, tekmelendi. Hatta hızını alamayan saldırganlar, göstericiler arasındaki yaşlı kadınları da tekme ve yumruklarla dövdü.

Polisin olay yerine gelmesiyle, saldırganlar meydanı terk etti. Tekme tokat dayak yiyip, yaralanan, emekliler ise hastaneye kaldırıldı.

Vefa Yürekli, Kanal7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu