İngilizlerden PYD'ye para, silah ve militan

İngilizlerden terör örgütü PYD'ye para, silah ve militan yardımı yaptığı ortaya çıktı.

İngilizlerden PYD'ye para, silah ve militan
İngilizlerden PYD'ye para, silah ve militan
GİRİŞ 02.05.2016 08:07 GÜNCELLEME 02.05.2016 08:56
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Haber7.com yazarı Taha Dağlı bugünkü köşe yazısında İngilizlerin terör örgütü PYD'ye nasıl her türlü yardımı yaptıklarını tüm ayrıntılarıyla deşifre etti.

İşte Dağlı'nın o yazısı:

PYD terör örgütüne tek destek Amerika’dan değil, işin içinde İngilizler de var. Hatta Haseki’de çoğunluğu İngilizlerden oluşan bir terörist kampı bulunuyor.

Yaklaşık 100 kişilik silahlı bir terör grubu, PKK-PYD saflarında. Onların başındaki isimlerden biri 28 yaşındaki Macer Gifford adlı İngiliz. 2014 yılında İngiltere’den Suriye’ye gelmiş ve PKK-PYD saflarına katılmış.


 
2 yıldır PYD terör örgütünün içerisinde elinde silahla saldırılarda cephe alıyor, askeri eğitimden geçmiş ve şu an hem askeri hem de tıbbı eğitim hizmetleri veriyor.
İngiltere’den getirdiği bir ekip var, o ekiple birlikte Suriye’deki PYD teröristlerine tıbbı destek sağlıyor. Tactical Mecidal Unit adında bir askeri tıbbı birlik oluşturulmuş. Yani İngilizlerin PYD’ye desteği sadece silahla, parayla değil bir de yaralanan teröristlerin tedavisinde de yardım ediliyor.

Macer Gifford ve ekibi İngiltere Başbakanı David Cameron’a çağrı yapıyor, PYD’ye daha fazla askeri ve silah desteği verilmesi gerektiğini vurguluyor.
İngiliz ekip PYD-PKK saflarında, PYD ve PKK diyoruz çünkü her ne kadar Amerika ve Avrupa inkar etse de ikisi de birbirinin kopyası, uzantısı, devamı olan organik bağ içerisindeki terör örgütleri.
Zaten PYD’nin İngiliz teröristi Macer Gifford’un geçen hafta 25 Nisan’da yayınladığı bir mesaj var, o mesajda terörist başı Öcalan için “özgürlük” çağrısı yapılıyor. 
 
Yani PYD safındaki İngilizler için PYD-PKK ayrımı diye bir durum söz konusu değil, ikisinin aynı terör örgütü olduğunu en iyi onlar biliyor çünkü bizzat işin içindeler ve ABD Dışişleri Bakanlığının sözcüleri gibi bunu reddetmiyor aksine açık açık söylüyorlar.

Öcalan için özgürlük kampanyası başlatan İngiliz PYD-PKK teröristleri, İngiltere hükümeti üzerinde bu konuda baskı yapılmasını planlıyor.

Macer Gifford adlı İngiliz PYD teröristi, 100 kişiden oluşan ve aralarında İrlandalı, İsveçli, Alman, Kanadalı teröristlerinin de bulunduğu ekiple örgüte yeni katılan terörist adaylarına eğitim veriyor. Tıbbı ve askeri eğitimde ilk etapta katılan teröristlerin sayısı 1000 kişi. 

Eğitilenler arasında bir çok ülkenin vatandaşını görebilmek mümkün eğitim kadrosundaki Macer Gifford’un başını çektiği ekip üyelerinin tamamı ise Batılı, kökenlerinde de Kürtlük falan kesinlikle yok.

Ülkelerinden kalkıp, işlerini güçlerini bırakıp Suriye’ye gelen, orada bir Müslüman ülkenin toprağını işgal eden PYD teröristlerine katılan, o terör örgütüne silah, para, ilaç yardımı yapan, askeri destek sağlayan, tüm bunları yaparken İngiliz hükümetini de baskı altına almaya çalışan İngiliz vatandaşlarından bahsediyoruz.

Dediklerine göre içlerinde bulundukları bu durum sivil insiyatiften ibaret yani onları Suriye’ye gönderen güç, derin devlet ya da gizli servis MI6 değilmiş. 

O halde sormak lazım, sizi İngiltere’de iyi maaşlı işleriniz varken oradaki hayatınızı bıraktırıp, Suriye’de silah kuşanmaya iten güç ne diye?

YORUMLAR 63
  • URFALI MEHMET 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların davasının kürt davası olmadığını,olsada zaten batıldır dinde yeri yok,söyleye söyleye dilimizde tüy kalmadı. Emperyal ve işgalcilerin ümmeti parçalamak ve yutmak için bunları maşa olarak kullandığı aşikardır.Bunu hala anlamayanları Allah-a havale ediyorum.
    Cevapla
  • Ali k 7 yıl önce Şikayet Et
    İNGİLİZLER TÜRKLERİN BAŞ DÜŞMANI bir türlü yakamız dan ellerini çekmiyorlar
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yahudi ve israilin uzun vadede planlarına hizmet ediyorlar
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    her ne kadar bunu söyleselerde biz bunların devlet eliyle fbi cia byük desteğiyle orada olduklarını biliyoruz cia derin devlete çalışır kısacası bunları oraya gönderen kişi açıkça göz önünde ama elinde para gücü var birimler bazı siyasiler din adamları eğitimciler akademisyenler hakimler vs..... kısacası elleri baya geniş şu durumda bizim sadece türkiye sınırları içerisinde doğuda mücadele etmemiz yetmez ya türkmenlerin elini çok genişleticez muhaliflere silah desteği yapıp ortak hareket ederek pkkya saldırıcaz yada islam ordusu suriyeye girip pkk pyd daiş ve diğer örgütleri bitirecek... yoksa bu şekilde biz bu savaşı nasıl kazanabiliriz ki ?
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk+Pyd+Dhkpc+Daiş,terör, Suriye,Irak,Azerbaycan-Ermeni gerilimi hepsi BAHANE TEK HEDEF TÜRKİYE...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı