Putin'le görüşmeye gidiyor! Buzlar eriyor mu?

Juncker ile Putin'in görüşmesi Avrupa Birliği ile Moskova arasında 2014'ten beri gerçekleşecek en üst düzey görüşme olacak.

Putin'le görüşmeye gidiyor! Buzlar eriyor mu?
Putin'le görüşmeye gidiyor! Buzlar eriyor mu?
GİRİŞ 11.06.2016 10:27 GÜNCELLEME 11.06.2016 10:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Karadeniz’de Kırım’ı ilhak ettiği 2014 yılından bu yana AB ile Moskova arasındaki en üst düzey görüşme gelecek hafta yapılacak.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, St. Petersburg’da bir toplantıda yapacağı konuşmanın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek.

Avrupa Birliği, Ukrayna’yı işgali nedeniyle 2 yıldır Rusya’ya yaptırım uyguluyor. Rus ekonomisi bu yaptırımlar nedeniyle ağır darbelerle sarsılmaya devam ederken, gelen bu görüşme haberi farklı yorumlara yol açtı. Ancak Juncker’in, geçtiğimiz hafta Rusya’yla ilişkilerin bir anda düzelemeyeceğini vurguladığı biliniyor.

YORUMLAR 4
  • işkur davut 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yıllarca İran a da böyle ambargo uyguladılar fakat el altında her tür ticareti yaptılar. aynı durum şimdi bizim için geçerli. Rusya ile kötü ol, İranla kötü ol, bu işin sonu yok. Artık etrafımızda ne kadar komşu varsa veya ticaret yaptığımız ülke varsa hepsi ile düşman olmamız isteniyor. Böyle bir şey yok. Bunları aşacak politik çıkışlar yapmamız gerekiyor. Herkes birbirinin peşinde her hareketimiz kontrol altında. İşte bağımsız politika burada çok önemli. Şu an yapılan bu. bundan dolayı çok saçma sebeplerden Rusya ile aramız bozuldu.
    Cevapla
  • Ben deliyim 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye kendine yeten bir ulkedir hic kimseye ihtiyacimiz yok hele bu lozan anlasmasi bitsin gorursunuz tum avrupa devletleri kopek gibi bizi davet edeceklerde is isten gecmis olacak hayde turkiye 2023 ermenistan kopegine de sira gelecek elbet ben deliyimm saygilar herkes
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    İktidar belli yetki kimde belli hala CHP ve MHP yi suçluyan dahi siyasi fikirliler var. Herkes düşman her kes dirsek gösteriyor Türkiye'ye ne büyük başarı
    Cevapla
  • Kocasolak 7 yıl önce Şikayet Et
    Ruslarin milli durusu ab yi bukuyor. Biz de milli bir birlitelik olmadan kimseyi bukeyiz, o zaman da bizi bukerler. Chp de mhp de dunya besten buyuktur demeden olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor