Almanya'dan Erdoğan'ın temyiz başvurusuna ret

Alman mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Alman komedyene destek veren medya grubunun başkanı için yaptığı başvurusunu tekrar reddetti.

Almanya'dan Erdoğan'ın temyiz başvurusuna ret
Almanya'dan Erdoğan'ın temyiz başvurusuna ret
GİRİŞ 21.06.2016 14:19 GÜNCELLEME 21.06.2016 14:26
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Alman mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kendisi hakkında haddi aşan hakaretler dolu şiir yazan Alman komedyene destek veren ülkenin en büyük medya grubunun başkanı için yaptığı başvurunun geri çevrilmesinin ardından yaptığı temyiz başvurusu da reddedildi.

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, Almanya’nın en büyük medya grubu Axel Springer’in yöneticisi Mathias Döpfner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanhakkında yazdığı şiir nedeniyle hakkında dava açılan komedyen Jan Böhmermann'a destek vermişti.

Bu desteğe tepki gösteren Erdoğan, Springer hakkında da 'ihtiyati tedbir' kararı alınması için mahkeme başvurmuş, ancak bu başvuru reddedilmişti.

YORUMLAR 29
  • Ayder 7 yıl önce Şikayet Et
    Gurbeççiler oraları boş bırakmayın oraları size emanet.türke ve türkiyeye düşmanlık besliyenlere evvela derslerini sizler verin.bu tabiki vurup kırmakla olmaz .mahkemelere başvurarak toplantı yürüyüş gibi.Almanya gurban olsun gurbetçiler.paralarını bir transfer etseler türkiyeye alman ekonomisi felç
    Cevapla
  • Gelsenkirchen 7 yıl önce Şikayet Et
    o kadar kolaydi gelde sen yap
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    alman yargisi siysetin köpe oldu 1935 leri yasiyor sadece erdovanla ilgili deyil almanyada yasayan tum türklerle ilgili sorun yargi tarafindan halkimizi kiskirtip baska olaylara sebebiyet verilmesine siyasi olarak bilincli sekilde yapiliyor türk dusmanli tamamen siysi ve devlet politikasi önumuzdeki aydan itibaren 2davadan dolayi insan haklari mahkemesine dava aciyorum almanya yabancilar icin yasanmaz hale getiren merker hukumetinin fasis hintlerden farki kalmadi herseyeravman yasasin adalet yasasin türkiye
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizler her yerde müsşümanlara haksızlık yapuyor! Hesap ahirete kalıyor. Erdoğana hskaret etme suçunu işleyenlere ceza vermek kim alman yargısı kim!
    Cevapla
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    Alman kurdu, almanı ısırırmı.Avrupa birliği yakında dağılacak.Türkiye eskisi gibi sözlerini dinlemiyor.Bundan dolayı kuduruyorlar.ikiyüzlü kalleş ALMAN KURTLARI
    Cevapla
  • deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    turk gastecileride almanlara okusun bir sihi
    Cevapla
  • ilahi komedya 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim onlardan bir farkımız kalmaz o zaman deniz...
    Cevapla
  • ferhan 7 yıl önce Şikayet Et
    herhalde böyle karar verilecekti. Yahudi Springer almanyanın en büyük medyasına sahip. Almanlar yahudilere dokunamazlar.
    Cevapla
  • Gurbetçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar yahudilere gebe, gıkını çıkaramazlar! Zaten yakında almanyayı tekrar faşizme gönderecekler, iki asır calıştırdılar ve güney deki devleti kurdular. Şimdi nazılerin torunlarından acayip intikam alacaklar. Fırına sürüldüklerini yahudi hiç unuturmu, ecdadını yaktılar, simdı asıl bedel zamanı geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar