Juncker İngiltere sorusuna kızdı

AB Komisyonu Başkanı Juncker, 'İngiltere'nin AB'den ayrılma kararı Avrupa Birliği'nin sonu mu?' sorusu üzerine kızıp salondan ayrıldı.

Juncker İngiltere sorusuna kızdı
Juncker İngiltere sorusuna kızdı
GİRİŞ 24.06.2016 15:32 GÜNCELLEME 24.06.2016 15:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İngiltere'nin AB'den ayrılma kararının "AB'nin sonu olup olmadığı" yönündeki bir soruya kızarak, basın toplantısını terk etti. AB Konsey Başkanı Donald Tusk, AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ve AB Dönem Başkanı Hollanda'nın Başbakanı Mark Rutte, İngiltere'deki referandumun sonucunu görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Toplantının ardından Juncker, düzenlediği basın toplantısında yayımlanan ortak bildiriyi okudu.

Bir soru üzerine Juncker, referandum sonucuna ilişkin olarak, belirsizlik durumunun uzun sürmemesi için AB'nin lider ülkeleri Almanya ve Fransa'dan net bir pozisyon almasını beklediğini söyledi.

Juncker'e "İngiltere'nin AB'den ayrılma kararının AB'nin sonu olup olmadığı" soruldu. Bu soruya sinirlenen Juncker, "Hayır. Teşekkürler" diyerek, salondan ayrıldı. Salonda bulunan ve saatlerdir AB'den gelecek açıklamayı bekleyen çok sayıda gazeteci başka bir soru almadan basın toplantısını terk eden Juncker'i alkışlayarak protesto etti.

YORUMLAR 31
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    hahaha iyi iyi kızdıysan soğuk suya gir
    Cevapla
  • ALİM 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan giripde dağıtmadığımız yer varmıki AB ayakta kalsın.Daha girme ihtimali adamları dağıtmaya yetti.Biz AB nasıl olur ? diye düşünürken adamlar dağıldı. en büyük cim bom.Haydi bastır.He he..Sırada Rusya ve ABD var.Yaklaşın az daha ...
    Cevapla
  • adnan bedir 7 yıl önce Şikayet Et
    hain ve müslüman ların düşman birliği ervaya geç dağılmaya mahkümdür
    Cevapla
  • halktan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ingilizler ve iskoclar otursun lar mell gibson nun cesur yurek filmini bir daha izlesinler ....
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    elbetki batacak yakinda AB diye birsey kalmiyacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!