Rusya'dan Erdoğan'ın mektubuna ilk yanıt

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği mektup ile ilgili açıklamalarda bulundu

Rusya'dan Erdoğan'ın mektubuna ilk yanıt
Rusya'dan Erdoğan'ın mektubuna ilk yanıt
GİRİŞ 28.06.2016 05:55 GÜNCELLEME 28.06.2016 10:54
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Matviyenko şu açıklamayı yaptı: "Gecikmiş olsa da, bildiğiniz gibi geç olması hiç olmamasından iyidir. Bu zaman içerisinde karşılıklı ilişkilerimiz bazı negatif süreçten geçti, eski güven anlayışı kaybedildi. Yine de, bu mektup Rusya ve Türkiye'nin bağlarının düzelmesi için temel oluşturabilir. "

Rus lider Putin'in Su-24 olayı yüzünden meydana gelen durumun Rusya'nın Türk halkına olan dostça duygularını etkilemediğine ilişkin açıklamalarını hatırlatan Matviyenko, "Yapılanların farkına varıldığı için bu mektubu sadece olumlu karşılayabiliriz. Recep Tayyip Erdoğan hayatını kaybeden pilotun ailesine baş sağlığı diledi, durumun düzelmesini istediğini belirterek Rusya ile dostça ilişkilerin düzelmesi için her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtti" dedi.

YORUMLAR 69
  • celalaga 7 yıl önce Şikayet Et
    bazı yorumculara soruyorum neden bu kararı eleştirdik diye paralelci vatan haini oluoruz. her yapılana eyvallah çekip padişahım çok yaşa demek zorundamıyız? ben bugüne kadar erdoğanın dik duruşunu gördüm hep ama son bir haftadır okuduklarımda dik duruştan eser yok. buna üzülüp eleştiriyorum hepsi bu. bana yazılacak şeyler iftiradır ve bu iftiranın vebali boynunuzda kalır haberiniz ola.
    Cevapla
  • Tokatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen arkadaşlar herkes mesajı aldı tusya artık izinsiz giremez sınırın içine özürdilesekte bir musibet bin nasihatten iyidir.Özür de dilenir yeri gelir hristiyanda olsa kahbede olsa abd den iyidir.
    Cevapla
  • cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    hani tezek yakardınız ne oldu reziller tükürdüğünü yalamak diye buna derim
    Cevapla
  • Yolcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile barışmak ikiyüzlü amerika ile dost olmaktan daha yerinde bir karar.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletler arası siyasette özür de dilenir, tazminat da ödenir. Esas amaç karşındaki verdiğin mesajı aldı mı odur. israil bizden özür diledi tazminat ödedi ve dedi ki benden habersiz bir daha gelme. Biz de dedik ki bir daha istemediğimi yaparsan yine uçağın düşer. Evinde çocuğunu idare edemeyenler devlet yönetiminde zehir olmuş. Varsa aklınız koyun kafanıza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız