Almanya'dan skandal iftar!

Almanya'nın Baden-Württemberg Eyalet Başbakanı Winfried Kretschmann’ın verdiği iftar yemeğinde skandallar üst üste yaşandı.

Almanya'dan skandal iftar!
Almanya'dan skandal iftar!
GİRİŞ 01.07.2016 17:32 GÜNCELLEME 01.07.2016 18:24
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Son beş yıldan bu yana Baden Württemberg Eyalet Hükümeti tarafından Müslüman sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine yönelik düzenlenen iftar yemeğinin bu yıl düzenlenen altıncısında hem siyasi hem diplomatik hem de dini kriz yaşandı.

BU YILDA ŞARAP SERVİS ETİLER

Üstelik geçtiğimiz yıllarda da iftar yemeklerinde şarap servisi yapılan Başbakanlık iftarında bu sene de adet yerine buldu ve bol bol şarap ikram edildi.

TÜRK DİPLOMATLAR SALONU TERK ETTİ

Şarap ikramıyla başlayan iftarda Başbakan Kretschmann’ın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri damgasını vurdu.

TÜRK DİPLOMATLAR YEMEĞİ TERK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk kökenli Alman milletvekillerine yönelik sözlerini iftar akşamına taşıyan Başbakan Kretschmann’ın konuşması misafirlerin yüzlerinin asılmasına sebep olurken, davette hazır bulunan Türk diplomatlar ise yemeği terk ettiler.

METİN KÜLÜNK'TEN SERT TEPKİ

YORUMLAR 93
  • Dombira 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar ülkemizin küresel bir güç olmasını kıskanıyor. İslam dünyasının lideri olan Türkiye nin en gec 2023 de tüm dünyada lider ülke olacağını biliyor ve kıskanıyor. Metro metrobüs ve yollarimizi kıskanıyor.
    Cevapla
  • ibrahim karaoğlan 7 yıl önce Şikayet Et
    kısaca gavur gavurluğunu yapıyor rutin
    Cevapla
  • yo yo 7 yıl önce Şikayet Et
    daha 80 li yillarda ilticaci olarak gelip cemiyetlere konuldular. sonra türk temsilcisi yaptilar. basta yesiller partisi ve hiristiyan partisi. oruc tutmayan namaz kilmayanlar basta. sözde türk temsilcileri. herseyi yer ecer onlar. islamla alaksi olmayanlar yarisindan fazlasi.
    Cevapla
  • öz kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlar orayi terk ederek gereken cevabi vermis zaten hain almanlara
    Cevapla
  • ukaşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların genetiğinde var. Haçlı savaşlarında adi idiler, Allahın izniyle türkler belalarını verdi, 1940 larda adilikleri tavan yapmıştı. şimdi de adiler, 50 yıl sonrada 100 yıl sonrada dünyanın en adilerinden olacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi