Almanya Başbakanı Merkel'den 'Türkiye' açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'deki darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Almanya Başbakanı Merkel'den 'Türkiye' açıklaması
Almanya Başbakanı Merkel'den 'Türkiye' açıklaması
GİRİŞ 28.07.2016 15:32 GÜNCELLEME 28.07.2016 15:32
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Merkel, Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki bir ülkede böyle bir darbe girişimi yaşandığında, isyancılara karşı hukuk devletinin tüm gücü ve araçlarıyla harekete geçmek önemlidir" dedi.

Ancak Merkel, "Bir hukuk devletinde, ölçülülük ilkesi tamamen sağlanmalıdır. Beni de endişelendiren ve yakından izlediğim husus da bu" diye de ekledi.

Merkel, konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüğünü söyledi.

Almanya Başbakanı Merkel ayrıca, AB ile Türkiye arasındaki göçmen anlaşmasının her iki tarafın da çıkarına olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 121
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    itler ürüyecek bu kervan yürüyecek.hain almanya bize akıl veremez.ölkemizi parçalamak için elinden gelen gayreti gösteren almanyaya gerekli dersi vermeliyiz.
    Cevapla
  • 1234 7 yıl önce Şikayet Et
    dün oldugu gibi bugünde halepte insanlık hic bir yargılama yapılmadan en acımasız bombalarla katlediliyor bunu neden yakından takip etmiyosun peki merkel ben sana söyleyim sizin derdiniz insan hakları degil islam haklarının hice sayılıp görmezden gelinip katliyam yapmanızdır başka hic bir derdiniz yokbizim dinimizde merhamet etmeyene merhamet edilmez şu an o safhadayız ve size hic merhamet etmiyoruz size sizin gibi ülkemizi bu hale getirenlere
    Cevapla
  • ramazan37 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeyi yaptıran sizsiniz tabi üzülürsünüz burdaki köstebekleriniz telef oldu...
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan siz çıkarınız olmadan bir şey yapmazsınız.Millet size iyi bir ders verdi ters köşeye yattınız.sizin verdiğiniz silahlarla Pkk saldırıyorum.Sertlikmiş.siz hamburgta ne yaptınız.benim ülkemde halkımı bombalayanlara nasıl davranacağımı ancak biz karar veririz.size lafta düşmez.düşün yakamızdan üç kağıttçılar.
    Cevapla
  • huseyinl 7 yıl önce Şikayet Et
    Kudurun gavur tohumları sizden temizleyeceğiz tüm devlet organlarını..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?