Yunanistan'daki Türk albaylar kayıplara karıştı!

Türkiye'nin Atina Silahlı Kuvvetler Ataşesi Kurmay Albay İlhan Yaşıtlı ve Deniz Ataşesi Albay Halis Tunç kayıplara karıştı.

Yunanistan'daki Türk albaylar kayıplara karıştı!
Yunanistan'daki Türk albaylar kayıplara karıştı!
GİRİŞ 10.08.2016 16:27 GÜNCELLEME 10.08.2016 16:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Atina Silahlı Kuvvetler Ataşesi Kurmay Albay İlhan Yaşıtlı ve Deniz Ataşesi Albay Halis Tunç'un aileleri ile birlikte kayıplara karıştığı öne sürüldü.

NEREDE OLDUKLARI BİLİNMİYOR

İki albayın aileleri ile birlikte nerede oldukları konusunda Atina'da herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Edinilen bilgilere göre, Türk Dışişleri Bakanlığı 7 Ağustos'ta Yunan Dışişleri Bakanlığı'ndan Albay Yaşıtlı ve Albay Tunç'un akreditasyonlarının iptalini istedi. Yunan Dışişleri Bakanlığıda ayın gün akreditasyon iptalini gerçekleştirdi.

NE ZAMAN KAYIPLARA KARIŞTIKLARI BİLİNMİYOR

İki albayın ne zaman kayıplara karıştıkları bilinmiyor. Albay Yaşıtlı ve Albay Tunç'un 29 Temmuz'da Atina yakınlarındaki Salamina Deniz Üssü'nde Nato'nun bir devir teslim törenine de davetli olmalarına rağmen katılmadıkları belirlendi. Ataşelerin aileleri ile birlikte toplam 8 kişi oldukları öğrenildi.

"SUÇLAMALARDAN KORKTUKLARI İÇİN KAÇTILAR"

Yunan medyası, iki albayın darbecilere yakın oldukları suçlanmalarından korkarak kayıplara karıştıklarını yazdı. Elefteros Tipos gazetesi, albayların İtalya'ya kaçmış olabileceklerini ileri sürdü.

YORUMLAR 28
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    iyide suçları yoksa niye kaçsınlar demekki fetç cü bunlar
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    yok devlet hükümet bunu yapamiyorsa bir sekilde o halde STK lar araciligi ile MILLETE havale edilsin millet geregini yapacaktir NASIL yapar mesela incirligi basar ablukaya alir ABD ye askeri ni al git buradan yoksa onlara yasam haram olur burda sizi istemiyoruz der INCIRLIGI KAPATIR elcilikleri calismaz hale getirir devlette HALK böyle istiyor deyip noktayi kaoyar
    Cevapla
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin avrupa ülkelerinde Türkiye kimliği taşımayan milleti olmalı, yetiştirmeli ve böyle durumlarda gereğini yapmalı. Bunu mit koordina etmeli ancak bunu şuanki mit değil yeni dizayn edilecek mit yapmalı. Bizim dünyada bu devletin hiç elemanı yokmu arkadaş.
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    şüpheli durum. yunanistan zorlanmalı.
    Cevapla
  • Piri reis 7 yıl önce Şikayet Et
    İtildi mi yoksa birimi itti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...