Frankfurt Havalimanı'nda panik

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı gelen bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı.

GİRİŞ 31.08.2016 12:13 GÜNCELLEME 31.08.2016 14:22
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı'nda bir kişinin güvenlik kontrolünü tamamlamadan geçmesi üzerine havalimanının bir kısmı boşaltıldı.

Frankfurt Havalimanı Federal Polis Sözcüsü Christian Altenhofen, basına yaptığı açıklamada, havalimanının boşaltılmasına sebep olan kişinin yakalandığını bildirdi.
Altenhofen, şüpheli kişinin bir kadın olduğunu belirterek, sorgusunun devam ettiğini söyledi.

Altenhofen, havalimanındaki ilgili bölümlerin boşaltılmasının ve aranmanın tamamlandığını, herhangi bir şüpheli cisim bulunmadığını kaydetti.

Söz konusu kadının güvenlik kontrolü bütünüyle tamamlanmadan kontrol bölümünü geçtiğini anlatan Altenhofen, belki de bu kişinin kontrolün bittiğini sanarak buradan ayrılmış olabileceğini ancak bunu henüz doğrulamayacağını belirtti.

Altenhofen, bu durum üzerine Federal Polis'in yeniden kontrol edilmesi için havalimanının ilgili bölümünü boşalttığını aktardı.

Bomba olduğuna ilişkin bilgilerin spekülasyon olduğuna dikkati çeken Altenhofen, şimdi havalimanındaki işlemin düzenli devam etmesi için çalışma yaptıklarını kaydetti.
Frankfurt Havalimanı işletmesini yürüten şirketin Twitter’dan yaptığı açıklamada, yolcuların güvenlik önlemlerine yeterli zaman ayırmaları ve uçuş bilgilerini kontrol etmeleri istendi.

Açıklamada yerel saat ile 12.30'da yeniden işlemlere başlanacağı ve yolcuların, personelin talimatlarına uymaları talep edildi.

Frankfurt Havalimanı Fraport'un sözcüsü, yaptığı açıklamada uçuşlarda aksama yaşanacağını ifade etti.

 

YORUMLAR 21
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    hem bombadan korkuyorsunuz hemde teroristleri ozel koruma esliginde yuruyus yapmasina filan musade ediyorsunuz. Hem insanlari sabun yapmistiniz hemde bizi soykirimla suclamistiniz. Tezatlar ulkesi alamanya...
    Cevapla
  • BİÇER 7 yıl önce Şikayet Et
    beter olun inşaallah gun gelsin ki sokaga cikamayin müslümanlara yaptiklarinizi misliyle odeyin
    Cevapla
  • Ö.F.T 7 yıl önce Şikayet Et
    Endişeliyiz..... Almanya Güvenli Olmaktan Çıktı >Artık....
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    israil Yahudi OYUNU Başladı Je BND CAi Guruh Almaları Korkutma Bislifgi neyabsa Terorbesliye Pkk PydFeto Deaşın BÜrolarını Acan Eurupa İsralin Segde Masonik Terordewlet Ustakıla Dünyayı Siyahparayla Dewletleri Asiymiliren Etdi buda Almaların bisligi
    Cevapla
  • ccc 7 yıl önce Şikayet Et
    PYD nin isim değiştirmiş hali SDG yi meşru kılmak için avrupa operasyonlara başladı , SDG(Suriye demokratik güçleri) yi daeşe karşı savaşmakla itham edip sdg yi teror şebekesi olmaktan çıkarcaklar halbuki giydikleri üniforma bile ypg nin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!