iPhone 7'nin ilgi görmediği tek ülke

iPhone 7 dünyadaki birçok şehirdeki Apple mağazaları önünde uzun kuyruklara neden olsa da Danimarka’nın Viborg kenti bunlardan biri değil.

iPhone 7'nin ilgi görmediği tek ülke
iPhone 7'nin ilgi görmediği tek ülke
GİRİŞ 17.09.2016 13:29 GÜNCELLEME 17.09.2016 13:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2010’da iPhone 4 almak için uzun kuyruklar oluşturan Danimarkalılar, iPhone 7’ye pek rağbet etmedi. Viborg kentindeki Apple mağazası önünde yaşanan komik an ise sosyal medyada çok paylaşıldı.

Mağaza dün balonlarla süslü kapısını konfeti patlatarak açtı ama sadece iki müşteri iPhone 7 almak için gelmişti. Televizyon kameraları eşliğinde biraz da utanarak içeri girdiği görülen iki müşteri uzun süredir kuyrukta bekliyormuş gibi de görünmüyordu!

Danimarka televizyonu Midt-Vest, “Eski coşkudan eser yok” ifadesini kullandı.

iPhone 7 Avustralya’da ise uzun kuyruklar ve coşkulu bir karşılamayla satışa sunulmuştu.

YORUMLAR 7
  • Kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    Telefonlarda, ortalama yeni teknoloji devir süresi 18 ay.. Yani 1,5 sene sonra aldığımız eski kalacak.. O zaman akıllı tüketicinin izleyeceği yol; 1 telefonda 5 katı ücret vermek yerine kullan at mantığıyla 5 defa yeni telefon almak olmalı olmalı..
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    ıphone gibi aynı özellikte bi sürü marka var,neden daha fazla para vereyimki,ıphone alan sırf gösteriş için alıyor,ayrıca parası bol olanlar alır akıllı insan sırf elma ablemi için o cihaza o kadar para vermez
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben de İphone kullanıyorum;bir telefonun bu kadar kutsallaştırılmasının hiçbir anlamı yok
    Cevapla
  • orhanbey 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar akıllı bizim milletimiz gibi gösteriş meraklısı değiller...
    Cevapla
  • çok bilen adam 7 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi çok abartıyoruz arkadaş telefonun temel özellikleri vardır.. karşılıklı ALO -ALO , (MESAJ+email ), birde resim çekebiliyorsun, ha..! birde konum ve harita özelliği var...Bu özellikler hemen hemen her akıllı telefonlarda var... bunun dışındakiler gerçekten ihtiyacı olan için eyvallah...ama diğer türlü sırf hava atmak için sahip olunması APTALLIKTAN BAŞKA bir şey değil...şu anda ben ülkemizde üretilen telefonlardan kullanıyorum ki onlarda kendilerini geliştirsinler..I-phone' u--Samsung'u v.s. zengin etmek istemiyorum.. HAKSIZMIYIM..??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı