Terör örgütleri Brüksel'i mesken edindi!

Brüksel, bu hafta sonu hem terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği programa hem de PYD’nin sözde Avrupa kongresine ev sahipliği yapacak.

Terör örgütleri Brüksel'i mesken edindi!
Terör örgütleri Brüksel'i mesken edindi!
GİRİŞ 24.09.2016 17:37 GÜNCELLEME 24.09.2016 17:37
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

AB kurumları ve NATO'ya evsahipliği yapan Belçika’nın başkenti Brüksel'de bu hafta sonu hem terör örgütü PKK yandaşlarının düzenleyeceği sözde kültürel etkinliklere hem de terör örgütünün Suriye'deki uzantısı PYD’nin kongresine sahne olacak.

TERÖR PROPAGANDASI

Belçika’da terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bazı dernekler ile HDP temsilciliğince ortaklaşa düzenlenecek sözde kültürel programın izni Brüksel Belediyesi tarafından iptal edilmişti. Ancak organizatörler bu karara itiraz ederek etkinlik için müsade aldı. Etkinlik, Brüksel'in merkezinde düzenlenecek.

TERÖRİSTBAŞLARI DA KATILACAK

Terör örgütü PYD’nin sözde Avrupa Kongresi de Brüksel’in Anderlecht semtinde gerçekleştirilecek. İki gün devam edecek programa, terör örgütü PYD’nin sözde eş başkanları Salih Müslim ve Asya Abdullah da katılacak. "Güvenliği" ise Belçika polisi sağlayacak.

FAALİYETLERİN BAŞINI BELÇİKA ÇEKİYOR

Belçika, terör örgütleri PKK ve DHKP-C'nin Avrupa'da en yoğun faaliyette bulunduğu ülkelerin başında geliyor. Örgüt liderlerinin yaşadığı ülkeden terör örgütünün televizyon kanalları da yayın yapıyor. Kurduğu dernekler vasıtasıyla faaliyetlerini sürdüren terör örgütü PKK'ya karşı en son 2010 yılında operasyon düzenlendi.

AB'nin terör örgütleri listesinde olmasına rağmen Belçika'da bu örgüte karşı adım atılmaması Türkiye'nin tepkisini çekiyor.

Belçika'nın diğer bir terör örgütü DAEŞ'e karşı ise operasyonları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda son olarak 11 Ağustos'ta 3 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR 34
  • kürt vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    musluman kürtler bu adamlara karsı ayaklanmalidir. ve hepsini infaz etmelidir.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    dünya ülkelerinin tek bir derdi var erdoganı yıkıp kürdistanı kurmak şuan tek mesele budur
    Cevapla
  • Turkerhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin hertarafi dilencilerle dolu medeniyet diye birsey kalmamis.
    Cevapla
  • muradd 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların çoğu Türkiye vatandaşı o hainler ülkeye girince takacaksın koluna kelepçe. Ama bizde teröriste cenaze töreni yaptırmayacaksın. Yapanı tutuklayacaksın. Terörist başının resmi önünde sahte açlık grevi oyunu oynatmayacaksın. Pkk istedi diye kamu binalarına "kürtçe" tabela koymayacaksın. Pkk lı memurları KHK ile dönüşü olmayan yola çıkaracaksın. Sonra dönüp avrupalılara " BEDELİNİ ÖDETİRİZ" demeliyiz.
    Cevapla
  • Yazıcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Terörist Brüksel!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı