Fransa'da başörtülü kadın başından vuruldu

Paris'te Müslümanların yoğun yaşadığı bir banliyöde motosikletli bir saldırgan, başörtülü kadını başından 5 kez vurarak öldürdü.

Fransa'da başörtülü kadın başından vuruldu
Fransa'da başörtülü kadın başından vuruldu
GİRİŞ 24.09.2016 19:00 GÜNCELLEME 24.09.2016 19:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris'in kuzeydoğusundaki Müslümanların yoğun olarak yaşadığı banliyösü Pantin'de başörtülü bir kadının silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Le Parisien gazetesinin polis kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre, dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz bir kişi, Candale sokağından otomobiliyle geçen başörtülü Müslüman bir kadını öldürdü.

Haberde motosiklet kullanan saldırganın 30 yaşlarındaki kadını başından 5 kurşunla vurarak öldürdüğü belirtildi. Olayın İslamofobik bir saldırı olmasından şüpheleniliyor. Saldırıya ilişkin Bobigny Savcılığının adli soruşturma başlattığı bildirildi.
Fransa, İslamofobi ile Mücadele Derneğinden (CCIF) yapılan yazılı açıklamada, saldırıya ilişkin soruşturmada, suçun işlendiği yer ve başörtülü bir kadının hedef alınması gibi birçok faktör dikkate alınarak olayın İslamofobik karakterinin de göz önünde bulundurulması gerektiği belirtildi.

Açıklamada saldırıya ilişkin görgü tanıklarına da bilgi paylaşımında bulunmaları konusunda çağrı yapıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • adem han 7 yıl önce Şikayet Et
    yuzde yuz israil mosat ajanlri yada ameriak yaptirmis olmali intikam alinmasa cok cikin sekilde ognune gelen bogle salri yapar,
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    imam coşarsa cemaat ne yapmaz. polisler sahillerde kapalı kadınları taciz ederse saldırganlarda böyle kardeşlerimi katleder işte. Fransa ismi medeni kendi yabani ülke.
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    ümmetin bi gülü daha soldu
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    En azından avrupadan araç almayın. Japon malı g.kore malı araçlar gayet kaliteli
    Cevapla
  • yok ya 7 yıl önce Şikayet Et
    yok ya vw i bırakalım da hurda kia ya mı bınelım
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI 7 yıl önce Şikayet Et
    mecburen imkanlarımdan dolayı BİNDİĞİM FRANSIZ ARACINDAN DOLAYI UTANIYORUM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE YERLİ VE ÜST DONANIMLI OTO ÇIKAR İNŞALLAH sakın kaliteden ve teknolojiden ödün verilmesin yerli oto da
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sat burada artistlik yapma !
    Cevapla
  • mad 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi ust donanimindan vacgecmiyenler oldugu surece bir adim ilerleyemeyiz biraz canakkale ruhu edinmeye calis Emrin basimiz ustune kaliteden teknolojiden odun vermiyecegiz merak etme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir