Yüzlerce kişi dönme dolapta mahsur kaldı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden "London Eye" isimli dönme dolap, teknik arıza nedeniyle yaklaşık 3,5 saat durdu.

Yüzlerce kişi dönme dolapta mahsur kaldı
Yüzlerce kişi dönme dolapta mahsur kaldı
GİRİŞ 02.10.2016 18:21 GÜNCELLEME 02.10.2016 18:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dev dönme dolabın teknik arıza nedeniyle dün akşam yerel saatle 19.21 ile 22.40 arasında durduğu ve 500'den fazla kişinin yaklaşık 3,5 saat mahsur kaldığı belirtildi. Dönme dolabı işleten Merlin Entertainments şirketinden yapılan açıklamada, "Dün akşam teknik bir arıza yaşanmıştır. Olaydan etkilenenlerden özür diliyoruz. Misafirlerimizin biletlerinin iadesi yapılacaktır. Dönme dolapta bulunan kişilerden biri itfaiyeyi aramıştır. Olay yerine hem itfaiye hem de ambulans gelmiş ancak sorun onların müdahalesi olmadan giderilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, her kapsülde acil durumlar için termal battaniye, su ve ilk yardım çantasının bulunduğuna işaret edildi.Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, mahsur kalanlardan bazılarının termal battaniyeleri kullandıkları görüldü.Olayda yaralanan ya da hastaneye kaldırılan olmadığı ve London Eye'ın bugün sabahtan itibaren tekrar açılarak normal şekilde çalıştığı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    bence ekstraların paralarını istemeliydiler.. manzaranın tadına doyum olmaz. tabi sıkışmadıysanız ve acıkmadıysanız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor