Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz yine kudurdu!

Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, Türkiye’nin AB üyesi olmasının söz konusu olmadığını yineledi.

Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz yine kudurdu!
Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz yine kudurdu!
GİRİŞ 12.10.2016 13:25 GÜNCELLEME 12.10.2016 13:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TBMM’nin açılış konuşmasında AB’ye Türkiye’nin üyeliği konusunda çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sabrımızın da bir sınırı var" diye seslenmişti. Alman Die Welt gazetesine konuşan Kurz, "Ben Türkiye’nin AB’ye üye olmayacağından eminim" dedi.

TÜRKİYE TAM ÜYELİĞİ HAK ETMİYOR

Sadece kendisinin bu görüşte olmadığını ve çok sayıda AB yetkilisinin de aynı düşüncede olduğunu öne süren Kurz, "Onlar üyelik müzakerelerinin devam ettirilmesi gerektiğini, ancak sonuçta üyelik olmayacağını söylüyorlar" diye konuştu." Bu konuda birçok AB’li politikacının düşündüğü ile söylediği arasında büyük fark var" diyenAvusturya Dışişleri Bakanı Kurz, samimi olunması çağrısında bulundu. Kurz," Bunu hem Türkiye’nin AB üyeliğine karşı olan kendi vatandaşlarımıza, hem de Türkiye’ye karşı borçluyuz" dedi.

Avrupa Birliği'nin esnek olması gerektiğini de kaydeden Schulz, Türkiye ile AB üyeliği olmadan özel bir ilişki geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Schulz," Hem Türkiye hem de Doğu Avrupa ülkelerinde AB’nin esnek bir üyelik modeline ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Türkiye açısından tam üyeliğin olmadığı bir iş birliği" diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • dobra 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam komedyen gibi İlyas salmanı geçti Erdoğan zaten istemiyoruz demişti
    Cevapla
  • alihaaydar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yine ipini koparmış
    Cevapla
  • Dobradobr 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Soytarının önde gideni !!! Osmanlı Avusturyayı kuşattığında Halkları yani kadınlarına kızlarına çocuklarına zarar gelmemesiydi !!! Avusturyayı O an iki günde yok edecek güce Sahiptik ve Nice ülkeleri ezip geçebilirdik, YAPMADIK çünkü BİZ Türkler İNSANIZ İNSAN. Gaye İslamiyetti İslamdı !!! Bugün bu soytarı varsa, neden var bi düşünsün !!!!!!!! Biz Türklerin Merhametinde 10da1 i kadar asla olamazlar !!! Tarihi Biz YAZARIZ. Türkiyenin Konumunu, Türkün Gücünü çoktan anladılar ve var güçleriyle abd si ab si el birliğiyle (haçlılar) bastırmaya çalışıyorlar !!! Yahudi-Sionist esas gizli güçleridir !!! Saman altından su yürüten !!!
    Cevapla
  • osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soiyluyor biz Turkler avrupaya uye olmayiz olsak olsak avrupanin hakimi oluruk
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen üye oldun da ne oldu ? Gün gelir bize yalvarırsın. Enerji koridoru olmak demek boğazınızı tutmak demek. Zaten bu darbeler kuşatmalar terör destekleri sırf ayağa kalkmayalım diye ama sanki treni kaçırdınız. Konuşurken yarını da düşün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri