Alman Dışişleri, Türk diplomatı çağırdı!

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türk Büyükelçiliği'ndeki en üst düzey diplomatı Türkiye'deki 'son gelişmeler nedeniyle' çağırdı.

Alman Dışişleri, Türk diplomatı çağırdı!
Alman Dışişleri, Türk diplomatı çağırdı!
GİRİŞ 04.11.2016 15:08 GÜNCELLEME 04.11.2016 15:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Almanya Dışişleri Bakanlığı'dan yapılan açıklamada, Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarı'nın Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier tarafından çağırıldığı ve üst düzey Kürt siyasetçilerin gözaltına alınmasını 'Türkiye'deki durumun iyice şiddetlenmesi' olarak gördüğü kaydedildi.

Aralarında eş genel başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da olduğu 12 HDP'li milletvekili gece saatlerinde düzenlenen polis baskınlarıyla gözaltına alınmıştı. Savcılıktaki sorguları sona eren Demirtaş ve Yüksekdağ, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.

YORUMLAR 14
  • Ertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Sömürge gelenekli alamanlar size de ne oluyor.Size giren çıkan ne var.Ama gaye ajanlarınızı koruma içgüdüsü.Biz asil köklü bir devlet,köklü bir milletiz,sizin oyunlarınız bize sökmez.senin dediğin şeyler eskide kaldı YÜRRÜ....
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Devirde dönecek,kervan da ! sıra sizede gelecek alamanya. inşaallah orada beslediğiniz pkk itleri sizide ısırır emi ! sizinde daha fazlasıyla canınız yanar inşaallah !!!
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    ermenilerin ayaklanmasina teroristlik yapmasina kurtler alet olursa kendilerini katleden rus askerlerinin onunde kurtlerin koylerini yakan yikanlar icin turkleri ve kurtleri birbirine kirdirmanin kolay yolu ermeniyim demeyip kurdum deyip kurtce konusup kurtlerin genclerini kan kards olan ve din kardesi olan kurt turk kapismasina cagiran davet eden ve destekleyenlere uyanlar insALLAH cehennemin dibine girer. kurtler eger akilliysa bunlari tespit edip kendi elleri ile bogarlar.
    Cevapla
  • Emret Yeter 7 yıl önce Şikayet Et
    E Almanya bu kadar zıplamanın bir sebebi olmalı! Ama şunu iyi bilin ki elinizde hiçbir argüman kalmadı artık. Eğer bundan sonra pkk yı özgürlük savaşçıları olarak tanıyıp onlarla birlikte bu vatan topraklarına kast etmeyi hayal ederseniz bunun faturası çok ağır olacak ona göre! 15 TEMMUZ SİZİ BEKLEYECEK!
    Cevapla
  • Bir müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    Batı bu kadar endişeliyse doğru yoldayız demektir. Çünkü onlar dostumuz değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler