Yüzde 80'i Kürt! Almanya açıkladı...

Alman hükümeti, ocak-kasım ayları arasında Türkiye’den Almanya’ya 5 bin 166 iltica başvurusunun yapıldığını açıkladı.

Yüzde 80'i Kürt! Almanya açıkladı...
Yüzde 80'i Kürt! Almanya açıkladı...
GİRİŞ 26.12.2016 11:19 GÜNCELLEME 26.12.2016 11:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bundesamt für Migration und Flüchtlinge BAMF (picture-alliance/dpa/A. Weigel) Alman hükümetinin Funke medya grubu gazetelerinin sorusu üzerine verdiği yanıta göre, ocak-kasım ayları arasında Türkiye'den Almanya'ya 5 bin 166 iltica başvurusu geldi. Başvuruda bulunanların yüzde 80'ini Kürtlerin oluşturduğu bildirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın verilerine göre, Temmuz 2016'daki darbe girişiminden bu yana Türkiye'den yapılan iltica başvurularında büyük artış yaşanıyor. Kasım ayında 702 Türk pasaportu sahibinin Almanya'ya iltica başvurusunda bulunduğu kaydedildi. Ocak ayında bu sayı 109'du.

Alman hükümeti artan iltica başvuruları ve darbe girişimi arasında doğrudan bir bağlantı kurmaktan kaçındı. Funke medya grubuna yapılan açıklamada "Alman hükümeti rakamlardaki artışın olası nedenlerine ilişkin spekülasyonlara itibar etmiyor” denildi.

YORUMLAR 12
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    kurt degil, ERMENI!!! almanyaya vardimmi isimlerini degistirirler!
    Cevapla
  • 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Her İnsan sevdiğiyle haşr olurmuş kardaşşş
    Cevapla
  • Sadakat 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogunun insani sadik olur.
    Cevapla
  • Kocasolak 7 yıl önce Şikayet Et
    Oh oh ne guzel bizimle yasamak istemiten gitsin. Allah geride kalan her renk ve irktan kim birlikte yasamak istemiyorsa onlarada nasip etsin. Bizde kalanlarla birlik dirlik icinde belki fakir ama onurlu ve gururlu yasayalim. Yolunuz acik olsun bu noel e yetisin hediyeyi kapin camin etrafini tavaf edip incil okuyun
    Cevapla
  • Vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın imam yazılı vatandaş ////kimse buralara keyfinden gelmedi !! Bunu unutma !! Eğer iş imkanımız olsa bizim yaban ellerinde ne işimiz var ,,, Almanya olmasaydı çoğu akrababamızın evi üzerine çökecekti ... burdan çok yardım lar gönderirldi ... Allah'a şükür daha kendimizi kayıp etmedik , İmanımızın gücüyle Allah bir kötülük göstermez .. tabiiki kayıp edenlerde oldu burda tuvalet silip orda hava atanı da biliyorum . Burda ağzı kokup aç kalan orda fors olsun diye hava atanı da biliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri