Fransız şarkıcıdan 'insanlık dışı' Reina şarkısı

Fransız şarkıcının Beşiktaş'taki "Reina" isimli gece kulübüne yılbaşı gecesi yapılan terör saldırısı sonrası yaptığı küstah şarkı büyük tepki çekti.

Fransız şarkıcıdan 'insanlık dışı' Reina şarkısı
Fransız şarkıcıdan 'insanlık dışı' Reina şarkısı
GİRİŞ 10.01.2017 15:58 GÜNCELLEME 10.01.2017 16:07
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'taki gece kulübünde yılbaşı gecesi terör saldırısı düzenlenmiş ve 39 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya dünyaca ünlü sanatçılar tepki göstermiş ve Türkiye'nin yanında oldukları mesajını paylaşmıştı.

Ancak Fransız küstah şarkıcı Frederic Fromet , gece kulübüne saldırı sonrası yaptığı şarkı büyük tepki çekti. Şarkısına, "Eğer bizden bir kurban varsa problem ama yoksa ölenler bizim için değil" diye başlayan küstah sanatçıya Türkiye'den büyük tepki geldi.

Vatandaşlar küstah şarkıcıya tepkilerini dile getirirken, küstah Fransız yazdıklarıyla adeta saldırıyı övdü. Küstah Fransız'ın yazdığı şarkının sözleri ise şöyle: " Bombalama eylemi İstanbul'da çok güzel geçiyor. Hele Reina'da. Eğer bizden bir kurban varsa problem. Ama yoksa ölenler bizim için problem değil. Türkler ağlamalı zırlamalı güzel bir yılbaşı geçirdi. Sıcak diskotekte oynarken bomba patladı. ve hepsi öldü. Güzel bir yılbaşı . Suriye'desiniz ama kendi derdinizle uğraşın." Bu sözlere büyük tepki gösterilirken, Fransız yetkililerin ne diyeceği ise merak konusu oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 173
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    adamalar bizi bir kaşık suda boğmak için elinden geleni yapıyor bizden nefret ediyorlar ap abd bizim dostumuz değil bırakın bunları taklit etmeyi onlar bizim bayramımızı mı kutluyorda bizim millet te yılbaşı kutluyor mekkenin fethini kutlayın biz müslümanız noel denilen bu uydurma bayramı hristiyanlar kutluyor
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    olay ne biliomusunuz arkadaşlar biz millet olarak çabuk unutuyoruz unutturuluyoruz.adamlar 500 yıl önce osmanlıdan dolayı kini bitmemiş ama biz daha 70 yıl önce gelmiş türkiyeyi istila etmiş hainleri dost bilmişişiz dost biliyoruz
    Cevapla
  • ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana hazretlerinin bir sözü var ."Dil tencerenin kapağına benzer içinde ne pişiyorsa dışına onun kokusunu verir".çok şaşırmamak lazım aslında bunların böyle düşündüğünü az buçuk biz de biliyoruz ama yüzümüze bu kadar sert vurulunca bir anda soğuk duş etkisi yaratıyor.
    Cevapla
  • türkiyemm 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan varya çok berbat günler sizi bekliyor Allah inşallah o günleride size yaşatır muhtaç olursunuz inşallah
    Cevapla
  • elif 7 yıl önce Şikayet Et
    batı ülkeleri insan hakları mı diyor acaba hala(!) bırakın bu çok medeni görünme hallerini içiniz çöp sizin sürekli kokuşuyosunuz ve etrafınıza yayıyorsunuz fransızlar her zaman ırkçıydı hala devam ediyor bu halleri 1071,1299,1453 ve bunlar gibi tarihler sizi korkutmaya devam etsin bence...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası