Kremlin'den ABD'ye uyarı!

Kremlin, ABD'nin Polonya'ya asker sevketmesiyle ilgili açıklama yaparken "Bu hareketler bizim çıkarlarımızı ve ulusal güvenliğimizi tehdit ediyor" denildi

Kremlin'den ABD'ye uyarı!
Kremlin'den ABD'ye uyarı!
GİRİŞ 13.01.2017 10:01 GÜNCELLEME 13.01.2017 10:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Peskov, ABD’nin, Rus askeri gücüne ilişkin endişeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan "Atlantik Kararlılık Operasyonu" kapsamında Polonya'da asker konuşlandırmasını gazetecilere değerlendirdi.
 
ABD’nin, Polonya’da asker konuşlandırmasının, Rusya’nın çıkarları ve ulusal güvenliği açısından tehdit unsuru olduğunu belirten Peskov, “Üstelik, Avrupa ülkesi bile olmayan üçüncü bir tarafın sınırımızın yakınlarında askeri varlığını arttırması söz konusu.” dedi.
 
Polonya’da ABD tarafından konuşlandırılan asker sayısının, mevcut gelişmeler doğrultusunda önemli olmadığını anlatan Peskov, “Bin veya 10 bin asker, önemli olan askeri varlığın artırılmasıdır.” ifadelerini kullandı.
 
Polonya medyasına yansıyan haberlerde, Doğu Avrupa’da potansiyel Rus askeri tehdidine ilişkin endişeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan "Atlantik Kararlılık Operasyonu" kapsamında NATO'nun doğu sınırında konuşlandırılması planlanan ABD askerlerinin, Almanya üzerinden Polonya'ya ulaştığı belirtilmişti.
 

YORUMLAR 4
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    egerki polonya rusyaya karsi yanlis yaparsa ALLAH buyuk felaket yagdirir benden haber vermek sizinde tedbirli ve akilli hareket etmeniz disardan mudahale gelmeden kendinizi duzeltmeniz gerek cunki zaman doldu 15 sene gecmeden polonya yuzde 85 gencliginin holivud surungeni haline getirdi. ALLAH islah etsin polonyayi.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    polonya aklini peynir ekmek le yemis; gencliginin yuzde 85 ve daha fazlasi holivud surungeni haline gelmistir bunun bu hale getirilmesi demek yeniden 100 sene daha kolelik icin hazirlik calismasi ve paganistlere putperest seytani yolda koleler lazim bu sebeple gencligi yok ettiler. yakinda polonyada cok fazla surmez zina yerleri,fuhushaneler, populer yerleri yerin dibine sokacak ALLAH. sizmiydiniz hani koyu katolik ? sizmiydiniz dindar hiristiyan suan tam tersi polonya hiristiyanligi putperestlige tercih etmis durumda. yuzde 10 kadar yasli bir ayagi cukurdakilerle bu is yurumez. bela musibet gokyuzunde hazir polonya ALLAHA donun aksi halde ALLAH hekesi size musallat edecek ALLAH.
    Cevapla
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Türkiye ve Çin birleşsin, ABD yide İsrailide AB yide haritadan siler. ABD nin çabası bu üç ülkenin birleşmemesi. Korktukları ruslar değil biziz her zaman bunu unutmayalım
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!