Ödül töreninde ağır gönderme: Kuklalar!

Katy Perry'nin ödül töreninde ABD Başkanı Donald Trump ve İngilere Başbakanı Theresa May'i simgeleyen kuklalarla yaptığı performans dikkat çekti.

Ödül töreninde ağır gönderme: Kuklalar!
Ödül töreninde ağır gönderme: Kuklalar!
GİRİŞ 23.02.2017 19:15 GÜNCELLEME 23.02.2017 19:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards dün geceki törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine Katy Perry'nin ABD Başkanı Donald Trump ve İngilere Başbakanı Theresa May'i simgeleyen kuklalarla yaptığı performans damga vurdu.

Londra'daki O2 Arena'da düzenlenen 2017 Brit Awards töreninde sahne alan ABD'li ünlü şarkıcı Katy Perry politik mesaj verdi. 'Chained to the Rhythm' şarkısını seslendiren Perry'ye sahnede, ABD Başkanı Donald Trump ve İngilere Başbakanı Theresa May'i simgeleyen kuklalar eşlik etti.

KUKLALAR DA EL ELE TUTUŞTU

Trump ve May'in geçen ay Beyaz Saray'da gerçekleşen ilk görüşmesinde giydikleri kıyafetlerin aynısının kuklalara giydirildiği dikkatlerden kaçmadı. Sahnedeki dansçılarla birlikte dans eden takım elbiseli kuklalar, bir ara el ele tutuştu.

Theresa May, Donald Trump'ın ABD Başkanı olarak kabul ettiği ilk konuğu olmuştu. İkilinin görüşmeleri esnasında birbirleriyle samimi görüntü vermeleri, hatta el ele tutuşmaları, dünya basınında geniş yer bulmuştu.

KATY PERRY CLINTON'I DESTEKLEMİŞTİ

Başkanlık seçimleri sırasında, Madonna ile birlikte Katy Perry'nin sansasyonel Clinton propagandaları dikkat çekmişti.

Perry, Clinton'ı desteklerken Trump'ı ise çok sert şekilde eleştiriyordu.

TÜRKİYE'DE DE BENZER YÖNTEM KULLANILMIŞTI

Katy Perry'nin ödül töreninde siyasi propaganda yapması, akıllara Türkiye'deki propagandaları getirdi. Türkiye'de de geçtiğimiz yıllarda çoğu kez ödül törenleri siyasi mesajlarla gündeme gelmişti.

Kaynak: Sputnik-Haber7

YORUMLAR 10
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    kim ne yaparsa yapsın allahın izniyle doğrı iş yapan kazanır .galipolan allahtır.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    ikiside siyonizmin kuklasi...
    Cevapla
  • zengn pjler 7 yıl önce Şikayet Et
    bu katy vs tüm şarkıcıların clintonu destekleme sebebi tüm gazete ve tv sektörü amerikada o zengin ailelerin elinde zengin aileler yani rockefeller ve rothschild bunlar o şarkıcılara kendi amaçlarına hizmet etmeleri doğrultusunda destek çıkıyorlar. Yani ilimunati dedikleri trıvırı. Aslında kulla bu karaktersiz ordusu ülkemizde oynanan oyunlar şuan oralarda oynanıyor. Fetö de bu ailelerin piyonu bilginiz olsun.
    Cevapla
  • Turk 7 yıl önce Şikayet Et
    Sende başka bir kuklasin Katty Perry
    Cevapla
  • Ben bende değilim 7 yıl önce Şikayet Et
    Clinton farklı mı idi acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!