Alman Bakan'dan Erdoğan'ın Nazi benzetmesine cevap

Angela Merkel’in Başbakanlıktan Sorumlu Bakanı Peter Altmaier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nazi benzetmesi hakkında televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Alman Bakan'dan Erdoğan'ın Nazi benzetmesine cevap
Alman Bakan'dan Erdoğan'ın Nazi benzetmesine cevap
GİRİŞ 06.03.2017 11:34 GÜNCELLEME 06.03.2017 13:51
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Merkel’in Başbakanlıktan Sorumlu Bakanı Peter Altmaier de Nazi benzetmesini eleştirdi. Bu sabah ARD’de yayınlanan "Morgenmagazin" programına katılan Altmaier, Nazi benzetmesini “Kesinlikle kabul edilemez” diye nitelendirdi.

Peter Altmaier, ARD kanalına yaptığı açıklamada, "Hükümet, Türkiye'ye bunu açık şekilde anlatacaktır. Bu konuda azar işitmemize izin vermemiz için hiçbir neden yok" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 16 Nisan'da referanduma götürülecek anayasa değişikliğiyle ilgili Almanya'da katılacaklarını etkinliklerin iptal edilmesine tepki gösteren Erdoğan, "Nazizmin Almanya'da bittiğini zannediyordum, meğer hala devem ediyormuş. Ben istesem Almanya'ya gelirim ve kapıdan sokmadığınızda veya konuşturtmadığınızda dünyayı ayağa kaldırırım" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 26
  • adige TR60 7 yıl önce Şikayet Et
    struma gemisine bindirilen yahudiler kaçarken nazilerden ;almanyanin bu terorist ve terör seviciliğinin kökenininin neden kan ve vahşet olduğu çıkıyor ortaya...
    Cevapla
  • Kara bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Naz'ı soyu sizi Reis-i kızdırma vallahı Bahçeli'yle seni gömer o alamanyaya
    Cevapla
  • adige hacer 7 yıl önce Şikayet Et
    O el aşada deyil yukarda olmalı bayan merker nazi selamı öyle oluyor gestapo amcanizin kemikleri sızlayacak sizi böyle yanlış selam verirken görse için başka dışın başka dışardan bakınca diyorsun tamam eve gidince içi kelek çıkan karpuz gibisin resmen...
    Cevapla
  • Erol 7 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Merkel Teyze Evine git Kışlık Atkı Örmeye Başla.
    Cevapla
  • 57.Alay 7 yıl önce Şikayet Et
    Multeci kozunu kullanma zamanimiz geldi acin kapilari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?