Paris'te üst üste iki saldırı!

Paris'te Orly Havalimanı'nda silah sesleri duyuldu. Bir askerin silahını alarak kaçmaya çalışan şüpheli vuruldu. Havalimanı tahliye edildi.

GİRİŞ 18.03.2017 11:34 GÜNCELLEME 18.03.2017 13:39
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris Orly havalimanında nöbet tutmakta olan bir askerin silahını alarak havalimanının içindeki bir dükkana sığınan saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

PARİS'TE 2. SALDIRI

Paris'te Orly Havalimanı'nda yaşananların ardından ikinci bir saldırı haberi geldi. Paris'te yol kontrolü yapan polis silahlı saldırıda yaralandı. Polise saldırı yapıldığı yerin Orly Havalimanı'na uzak bir noktada olduğu belirtildi.

İKİ SALDIRIYI DA GERÇEKLEŞTİREN AYNI KİŞİ

Saldırganın, günün daha erken saatlerinde Paris'in kuzeyinde bir polis noktasına gerçekleştirilen saldırının da faili olduğu ve polis noktasındaki saldırının ardından havaalanına geldiği açıklandı.

HAVALİMANI BOŞALTILDI 

Emniyet güçleri Orly Havalimanı'nını boşalttı ve giriş çıkışları yasakladı. Uçuşlar durduruldu. Polisin operasyonu sürüyor.

FRANSA ULUSAL POLİSİNDEN UYARI GELDİ

İsveç televizyon kanalı SVT'nin son dakika haberinde duyurulduğuna göre polis operasyonunun sürüyor. Fransa Ulusal Polisi Twıtter hesabından havalimanında polis operasyonunu doğrularken, vatandaşlardan yetkililerden gelecek uyarılara uymalarını istedi.

UÇUŞLAR DURDURULDU 

Fransa'nın ikinci büyük havalimanında uçuşlar durduruldu. Havalimanı didik didik aranıyor. Olayın terörist bir saldırı olup olmadığı ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 42
  • DADAŞ25 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlara eziyet etmek için yaptığınız bu komedi tutmaz.
    Cevapla
  • gezginfukon 7 yıl önce Şikayet Et
    yalan inanmayin hepsi siyonist sanaryo ohali uzatmak icin yapilmis bir sanaryodan ibaret heberin her dakikasi celiskili yalan
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu daha başlangıç siz teröre destek vermeye devam edin bide suçluya iyi davranın malum sizin insan haklarınız var hani şu Bosna,da Suriye,de Afrikada kullandığınız insan hakları.!..
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ne güzel haber böyle, ülkemizde terörü destekleyenler, terörizmle başa çıkamıyor beter olun
    Cevapla
  • Sertap 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayir dile komsuna hayir gelsin basina derler amaaaa bu kez demicem. Assas arkadasin dedigi gibi BETER OLUNNN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!