Bu kez açık açık söyledi! Türkiye'nin üyeliği...

AB'nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn, Türkiye'nin AB'den giderek uzaklaştığını ve üyeliğinin gerçek dışı söyledi.

Bu kez açık açık söyledi! Türkiye'nin üyeliği...
Bu kez açık açık söyledi! Türkiye'nin üyeliği...
GİRİŞ 21.03.2017 10:47 GÜNCELLEME 21.03.2017 10:49
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Deutsche Welle Türkçe'nin aktardığı habere göre Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn, Türkiye'nin AB üyeliğinin "giderek gerçek dışı" olmaya başladığını söyledi. Hahn Alman basınına verdiği demeçte, "Türkiye'nin uzun zamandır AB'den uzaklaşmakta olduğunu" belirtti ve "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın otoriter tutumu ve Anayasa'yı değiştirerek başkanlık sistemine geçme planları AB'ye sırt çevirmektir” dedi.

AB Komisyonu üyesi Hahn, AB ülkelerinin yakında Ankara ile sürdürülen üyelik müzakerelerine son verilmesini görüşmelerinin ihtimal dâhilinde olduğunu belirtti. Hahn, Aralık ayında üyelik görüşmelerinin sürdürülmesi yönünde karar aldıklarını, ancak güncel gelişmelerin ışığında yeniden durum değerlendirmesi yapabileceklerini dile getirdi. Hahn, Türk siyasilerinin Nazi yöntemi benzetmelerini sert bir dille yanıtladı.

Türk vatandaşlarına AB ülkelerinde vize muafiyeti uygulanmasının elan düşünülemeyeceğini belirten Hahn, Türkiye'nin terör ile mücadele yasasını değiştirmeyi ve muhalefetle iktidarı eleştirenleri takibata uğratmamayı reddettiği sürece vize muafiyeti olmayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 21
  • Mustafa Gürak 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz TC vatandaşları olarak zaten kendimizi ahlak ve inanaç bakımından sizinle kıyaslamayacak kadar sizden daha dürüst,daha ahlaklı,daha inançlı insanlar olduğumuzu tüm Dünya biliyor.Çünki;Yalan,Sizde,riya sizde,ahlaksızlık tavan yapmış sizde dost görünüp teröristle işbirliği sizde.Bu durumda bizim size hiç ihtiyacımız yok.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa Birliği ile terör birliği arasında hiçbir fark kalmadı. Geçmişi Hitler olanın günümüzde Hollanda olarak güncellenmektedir. Soykırım vahşet bunların kod adı. Demokrasi ve özgürlük için,insan hakları için konuşacak en son toplum bu katil sürüsü Almanya olarak ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • çağrıbey 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadsiz adam AB ye girmek isteyen mi var. Sizin olsun.
    Cevapla
  • agah avcu 7 yıl önce Şikayet Et
    roma germen imparatorlugunuzu alin basiniza calin.siz birlige uye falan degil germen imparatorluguna siginmaci ariyorsunuz.koca avrupadan geriye alman fransiz ortakligi kaldi gerisi figuran.
    Cevapla
  • gelsin referandum 7 yıl önce Şikayet Et
    fazla naz ask usandirir ey ab.biz zaten sizi sevmiyorduk da ab sevdalilari bile usandi.biz adrik ulkecek kendi atalarimiza hayraniz.aizin kaprisinizi cekecegimize kendi basimizin caresine bakariz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı