AB, başörtüsü yasağından memnun

AB Adalet Divanı'nın başörtüsü iş yerlerinde yasaklama imkanı veren kararının ardından AB Temel Haklar Ajansı, yasağı memnuniyetle karşıladı.

AB, başörtüsü yasağından memnun
AB, başörtüsü yasağından memnun
GİRİŞ 21.03.2017 13:52 GÜNCELLEME 21.03.2017 13:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği (AB) Temel Haklar Ajansı (FRA), AB Adalet Divanı'nın başörtüsünün iş yerlerinde yasaklanmasına imkan veren kararını savunarak, iş yerlerinde çalışanlara eşit muamelede bulunulabilmesi açısından bu kararın memnuniyetle karşılandığını bildirdi.

Viyana merkezli FRA, AB Adalet Divanının başörtüsü kararına ilişkin sorusuna yönelik yazılı açıklamada bulundu.

''KARARDAN MEMNUNUZ''

Açıklamada, karara neden olan olay ve Adalet Divanının konuya ilişkin gerekçelerine yer verilerek, "Adalet Divanının aldığı kararı memnuniyetle karşılıyoruz. Karar, iş yerlerinde çalışan kişilere eşit muamelede bulunulabilmesi noktasında temel sorunların çözümüne imkan sağlıyor" ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 7
  • ubeyde 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizde siz yakici ve azap dolu cehennemlere dolup tastiginiz zaman o kadar cok memnun olucaz kii inanin. Ama sizin gecici Dunyaniza bizim ebedi ahiretimiz olucak. Unutmayin.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu düpedüz islam düşmanlığıdır.Başka hiç bir anlamı yoktur.HAKK VE BATIL MÜCADELESI...
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Başı kapalı olan insana eşit muamele yapmıyordunuz açınca yapacaksanız, öyle mi? Özetle bu çıkıyor yazıdan.
    Cevapla
  • servet kocaağa 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha düne kadar bizde bile yasak olan bir şeyi onların yasaklamasında ne gariplik var? Hindistan'da inek kesmenin serbest olmasını bekleyebilmek ne kadar garipse, Avrupalının İslamın yayılmasına müdahalesini kınamak da o kadar gariptir. Yoksa siz Avrupalıları gerçekten mi demokrat zannettiniz? Aklınız varsa Türkiye'deki misyonerlik faaliyetlerinin arsızlığına bir dur diyin!
    Cevapla
  • milletin ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Gariplik şurada: Yakın geçmişte bizde başörtüsü yasağı varken Avrupa ve ABD’de yoktu. Şimdi bizde başörtüsü gibi yasaklamalar kalktı Türkiye daha özgür bir ülke oldu. Avrupa ise bizim yasakçı-baskıcı zamanlarımıza ve kendi ortaçağ karanlığına özendi. Uzak geçmişte de Hristiyanlar bile Osmanlı adaletine sığınırdı. Her şey aslına rücu ediyor.
    Cevapla
  • ME~T~İN 7 yıl önce Şikayet Et
    Betö adam doğru söylüyor daha dune kadar bizdede yasaktı Avrupa yasaklamış normal çünkü adamlar islam düşmanı asil utanç verici olan bu ülkede yıllarca uygulanan başörtü yasağında birçok kesimin memnuniyetidir
    Cevapla
  • Beto 7 yıl önce Şikayet Et
    SEN hic birsey anlamamissin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü