Terörbaşı Öcalan: Almanya en güçlü olduğumuz yer

Teröristbaşı Öcalan'ın yıllar önce verdiği ifade Almanya'nın Türkiye üzerindeki faaliyetlerinin çok eskiye dayandığının bir kanıtı

Terörbaşı Öcalan: Almanya en güçlü olduğumuz yer
Terörbaşı Öcalan: Almanya en güçlü olduğumuz yer
GİRİŞ 25.03.2017 09:52 GÜNCELLEME 25.03.2017 13:09
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Haber7.com / Özel Haber

Almanya’nın, Türkiye'ye karşı başlattığı kirli savaş 2013 yılından beri süregelmekte. Gezi terörizminin ardından yakalanan BND ajanları, basın yoluyla yapılan kirli propaganda ve terör örgütü PKK'ya açıktan destek verilmesi, Alman silahlarının öldürülen teröristlerin üzerinde yakalanması gibi birçok somut delil Almanya'nın Türkiye'ye karşı yürüttüğü yıkıcı faaliyetlerin ne boyutlarda olduğunu göstermesi bakımından ibretlik.

ÖCALAN: ALMAN GİZLİ SEVİSİ VE VEKİLLERLE GÖRÜŞÜYORDUM

Almanya’nın, çok hatalı ve beklenen sonuçları son derece riskli politikalara yöneldiği görülmektedir. Abdullah Öcalan’ın ifade tutanaklarına göre ABD, Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa, İtalya, Suriye, Romanya, Bulgaristan, İran, Yunanistan, Sırbistan’ın silah, örgütsel istihbarat ve siyasal destek vermektedir. Öcalan ifadesinde Almanya hakkında; Gizli servisle görüşüyordum. Parlamentodan da beni ziyarete gelenler olurdu. Örgüt yöneticisi Kani Yılmaz’ın sığınma talebini kabul edip, pasaport verdiler. Her anlamda güçlü olduğumuz bir yerdi.

ALMAN DEVLETİ PKK'YI ALENEN DESTEKLİYOR

Alman Parlamentosunun da işin içinde olması Almanya’nın PKK politikasının bir devlet politikası olduğuna işaret etmektedir.

Almanya, dolaylı stratejilerle Türkiye’yi bölgesinde zayıflatmaya ve bölmeye çalışmaktadır. Özellikle terör örgütü PKK’ya verdiği siyasal desteğin, açık veya gizli silah ve cephane satışları ile desteklendiği bilinmektedir. Kobani sürecinde Peşmergeleri silahlandıran Alman basınında yer alan yorumlarda TSK’nın PKK’ya karşı yürüttüğü hava operasyonları “saldırı” olarak görüldü. TSK, DAEŞ terörüne karşı savaşan güçlere (PKK) savaş açmakla suçlandı. Ne demişlerdi  o dönem: Operasyonlar derhal durdurulmalı! Yoksa “Patriyotları, askerlerimizi çekeriz!

Şimdi de referandum sürecinde Türk devletine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alenen savaş açmış durumdalar. Cumhurbaşkanı hakkında devlet televizyonunda yapılan aşağılık videolar Alman devlet politikasının da ne yapmak istediğinin bir kanıtı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 31
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölse de kurtulsak
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    ''Almanya en çok kullanıldığımız ve maşa olduğumuz yer'' diyecekti herhalde bebek katili insan azmanı ,Türk ve Kürt düşmanı hain terörist
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    biz biliyoruz her şeyi.bu katilin dediği bizi ilgilendirmez. asın gitsin çocuk katilini
    Cevapla
  • kara han 7 yıl önce Şikayet Et
    16 Nisan da sürpriz olarak inşallah atom gücü olduğumuz açıklanır...
    Cevapla
  • Fedai 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütün şehitlerimizin yakınları teröristler yardım ve yataklık ettikleri için Başta almanya olmak üzere tazminat davaları açsınlar.
    Cevapla
  • Karakartal Enes 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle katılıyorum.Bu açık ifadeler üzerine başta adi almanya olmak üzere adı geçen tüm ülkelere karşı yüklü miktarda tazminat davası açılmalı. Bilinenlerin açığa çıkmasıdır. Köpeklerin nede çok sahibi varmış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi