AGİT gözlemcisinin PKK paylaşımları

Referandumda milletin iradesine gölge düşürmek isteyen AGİT üyelerinin terör örgütü PKK'ya açık bir sempati duyduğu görülüyor.

AGİT gözlemcisinin PKK paylaşımları
AGİT gözlemcisinin PKK paylaşımları
GİRİŞ 19.04.2017 09:05 GÜNCELLEME 19.04.2017 12:17
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

16 Nisan'da yapılan referandumda milletin tercihi 'evet' oldu. Referandum sürecinde 'hayır' cephesini açık bir şekilde destekleyen Avrupa, sonuçları görünce yeniden harekete geçti.

2 AY HAYIR'A ÇALIŞTILAR

Milletin iradesinin önüne geçebileceğini düşünen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT), sözde tarafsız gözlemcilerini Türkiye'ye gönderdi. Mart ayındna bu yana Türkiye'de bulunan sözde tarafısız gözlemciler, 'hayır' cephesinde yer aldı.

TARAFSIZIZ DİYORLAR

AGİT gözlemcisi Ana Miranda'nın Twitter paylaşımlarında, HDP'lilerle 'hayır' mitinglerine katıldığı görülüyor.

Referandum için Türkiye'ye gelen AGİT gözlemcisi Andrej Hunko'nun da PKK paçavrasıyla fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

Diyarbakır'da baskıcı sisteme karşı Kürtlere destek oluyoruz.

-Diyarbakır'da açlık grevi yapan Kürt tutukluların aileleriyle.

-Kürt halkının direnişi. Bu şiddet ve baskı değil. Bu da HDP'yi soranlara bir video.

-Seçim gözlem ekibi yolda. #kurdistan kadın takımı.

 

YORUMLAR 56
  • sezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    2- ırak ve suriyenin bölünmesi bize ragmen gerçekleşirse büyük bir dezavantaj görünebilir . ancak milli bir hükümet bunu avantaja çevirir. pkk arabları ve türkmenleri zaten sürüyor . bir oldu bitti ile bagımsızlık olursa türkiyedeki pkklıları şutlamak gerekir. ancak batı için en önemli hedef türkiyemizin bölünmesi. yoksa ırak suriye bölününce pkk destekçileri kademe kademe ülkemizi terk eder veya ettirilir . arab ve türkmenlerde ülkemize yerleşir. ve bir anda ülkemiz içinde batının oyuncağı olan büyük bir grup ellerinden akar gider. ve ülkemizi bölme fırsatları yok olur . burada görülen agitçiler ise nasıl ki onlar bizim bakanımızı sınırdışı ettiler .
    Cevapla
  • sezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    1- mhpliyim . bu işin mhpsi ak partisi kalmadı . 15 temmuzla ülkeyi böleceklerdi . ırak suriye ve türkiyeyi aynı anda bölme peşindeler . ıraktaki hazır. neden bekliyorlar deyince sıra suriyeye geldi. suriyeden sonra yok gezisi yok 17 25 aralığı en son 15 temmuz ihaneti. 15 temmuzla birlikte 3 ülke aynı anda bölünecekti. artık adana hatay maraş sivas erzincan erzurum ardahan hattına kadar kaybederdik . ve büyük bir iç savaş . suçlu da hazırdı . " efendim Erdoğan yüzünden oldu " deyip fetöcüler görevlerini ifa edeceklerdi.
    Cevapla
  • Skandal 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir olayı siyasi büyüklerimiz bütün dünyaya teşhir etmeli ve bir daha ülkeye sokulmayacakları ilan edilmeli.
    Cevapla
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi ajan ,bakmayin bunlarin böyle insan gibi görunduklerine ,ellerinden gelse kürd kardeslerimizi bir gecede bogmak isterler.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler neden uyuyor kardesim! Bundan sonra vatanimiza gözlemci olarak gelenlerin Türkiye aleyhinde hicbir beyanatta bulunmamis olmasi dikkate alinsin. Hersey bittikten sonra, itham camuru duvara yapismisken böyle twitleri görünce bizim yetkililerin internet ortamindan cok uzaklarda oldugu anlasiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!