Defarges'dan alçak sözler: Erdoğan öldürülmeli

Fransa'nın sözde en ünlü uluslararası politika uzmanlarından Philippe Moreau Defarges denen faşist alçak "Cumhurbaşkanı Erdoğan öldürülmeli" dedi.

GİRİŞ 23.04.2017 07:42 GÜNCELLEME 23.04.2017 18:26
Bu Habere 378 Yorum Yapılmış

Fransa Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (IFRI) araştırmacısı ve Fransa'nın sözde en ünlü uluslararası politika uzmanlarından Philippe Moreau Defarges denen alçak uluslararası bir skandala imza attı.

SÖZDE UZMANDAN ALÇAK SÖZLER

Fransız BFM televizyonunda konuşan katil ruhlu alçak Defarges, "Erdoğan adeta bir geçiş dönemine hızla ilerliyor. Güçlerini daha da sağlamlaştırmak isteyecek" diyerek "Nereye kadar götürecek?" diye soruyor.

Sorunun cevabını yine kendisi veren sözde uluslararası politikalar uzmanı "Sadece bir felakete götürebilir" diyor.

"TEK ÇÖZÜM ERDOĞAN'IN ÖLDÜRÜLMESİ"

Referandum konusunda itiraz edenlere de akıl veren Defarges, konuşmasının devamında "Türklerin yaptığı başvurular (çözüm arayışları) inanılmaz. Ama hiç bir yere varamazlar. Çünkü Erdoğan bunların hepsini adeta kilitleyecek. Bunun sonuca varmasının tek bir yolu var. O da Erdoğan'ın öldürülmesi" diyerek uluslararası bir skandala imza atıyor.

ROMA'DAN ÖRNEK VERDİ

Skandal suikast çağrısına bilimsel bir anlam katmaya da çalışan Defarges, tarihten de örnek vererek "Kusura bakmayın ama, Roma döneminden beri böyle bir düşünce var. Doğruları yapmayan bir devlet adamına karşı başka ne yapılabilir?" diyor.

YORUMLAR 378
  • SELÇUK 7 yıl önce Şikayet Et
    250 milyon seveni varken (belki daha fazla ) bunu yapmanız icin bizi bir geçmeniz bunada yüreginiz yetmez.bu gecenin hürmetine inşaallah yerin yedi kat altına girersiniz inş . siz gibi küffar ordusunu
    Cevapla
  • DeliBalta 7 yıl önce Şikayet Et
    250 milyon seveni varken (belki daha fazla ) bunu yapmanız icin bizi bir geçmeniz bunada yüreginiz yetmez.bu gecenin hürmetine inşaallah yerin yedi kat altına girersiniz.
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün avrupayı başınıza yıkarız bunu bilin.
    Cevapla
  • fero 7 yıl önce Şikayet Et
    Fransa tarihinin, önemli bir kısmı soykırım, sömürü ve katliamlardan oluşuyor . Buda Fransız alçak!...
    Cevapla
  • İsmail ü 7 yıl önce Şikayet Et
    Philippe Moreau Defarges denen alçak reisimizi sana yedirmeyiz ölümüne arkasındayız bizi dizayn edemeyeceksiniz ülkemizi kendi liderlerimiz yonetecektir nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!