Merkel'den AB’ye küstah Türkiye çağrısı!

Angela Merkel’in, Avrupa Birliği’nin Türkiye’de yapılan anayasa değişikliği referandum sonuçları konusunda Türkiye’ye karşı tek ses olması gerektiğini söylediği iddia edildi.

Merkel'den AB’ye küstah Türkiye çağrısı!
Merkel'den AB’ye küstah Türkiye çağrısı!
GİRİŞ 26.04.2017 09:44 GÜNCELLEME 26.04.2017 10:05
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Alman Haber Ajansı’nın (dpa) Hristiyan Demokrat Birlik Partilerinin Federal Meclis Grubu toplantısına katılan siyasilere dayandırdığı habere göre, Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşımlarına karşı AB’nin ortak bir yanıt bulmasının gerekli olduğunu dile getirdi.

Merkel’in, AB’nin Türkiye konusunda makul bir sonuca varması için zamana ihtiyaç duyduğuna dikkat çektiği de belirtiliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 106
  • m yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlere verilen süre bence dolmuştur ay büyümeye geçmiş islamiyet büyümeye geçmiştir hiçbir güç buna engel olamaz nasılki Osmanlı Devleti yıkıldığı zaman kimse engel olamadıysa islamiyetin büyümesine de kimse engel olamaz Allahın izniyle
    Cevapla
  • leon 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ve İslam karşıtlığı üzerinden AB'yi batı Avrupa merkezli yeni bir Alman İmparatorluğu şekli vermek istiyor etnik kimlik ve dinsel birliktelik yeterli olur mu yada dünya siyasetine güçleri yeter mi çok zor ama hayalleri yada yönleri bu.." Kutsal Avrupa Cermen İmparatorluğu ,Almanya Avusturya Hollanda Belçika İsviçre. ". Türkiye'nin içinde olmadığı bir Avrupa'nın olabileceği tek şey.
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık Rabbinin hükmüne boyun eğ ve sabret hiçbir günahkara ve nanköre boyun eğme
    Cevapla
  • mehmet sümbül 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanım Erdoğan, Allah Seni Her Türlü Beladan Kazadan Korusun Bu Avrupa Abd Vs. Söz Geçiremedikleri İçin çıldırıyorlar aman dikkatli olun Allah Yokluğunuzu Bize Göstermesin Bunlardan Her Türlü Alçaklık Beklenir
    Cevapla
  • Necdet Savaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan şu mültecileri salıverde Avrupalılar belalarını bulsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü