'Erdoğan'ı seviyor musun?' diye sorup saldırdılar

Belçika'nın Neerpelt şehrinde ikamet eden Ali Fakıoğlu isimli Türk vatandaşı, gece yolunu kesen bir ırkçı grubu tarafından saldırıya uğradı.

GİRİŞ 29.05.2017 08:08 GÜNCELLEME 29.05.2017 09:42
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Neerpelt şehrinde dönercilik yapan Ali Fakıoğlu, gece iş yerini kapattıktan sonra evine dönerken, yolunu kesen kalabalık grup tarafından sorguya çekildi.

Üzerinde ırkçı semboller taşıyan grubun kendisine "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyor musun" gibi sorular yöneltmesinden sonra gösterdiği tepki sonrası öldüresiye dövüldü.

Dayak esnasında vücudunun birçok bölgesine darbe alan Ali Fakıoğlu'nun başına ve kaşına çok sayıda dikiş atılırken, talihsiz vatandaş kendi çabasıyla acil servise gitti

YORUMLAR 28
  • Wang Yu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ambulans Türklere gelmiyor, önce Telefondan tespit ediyorlar ona göre hareket ediyor veya hic etmiyorlar. Zaten Hastaneden korkuyoruz, ya sakat birakiyorlar yada hasta ediyorlat, hatta öldürüyorlar.
    Cevapla
  • hsn 6 yıl önce Şikayet Et
    Nazi diyoruz zorlarına gidiyor , peki bunun açıklaması ne ?
    Cevapla
  • scorpıon 6 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyete geldimi kül bırakmıyan Naziler sizi bu Millet öyle yüce Millet ki Cumhurbaşkanın bir talimatıyla Tankın önüne vücudunu siper etmiş Millet ,dayaktanmı korkacak Türkün sabrını fazla zorlamayın..Geçmiş Olsun Ali kardeşim ALLAH şifanı versin İnşallah
    Cevapla
  • Fatih 43 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonra kalkıp bize barbar derler Bunların yaptığı ne o zaman ? Son çırpınışın bu artık rezil Avrupa batıyorsunuz. Devletimizin bu harsizlere haddini bildirmesi lazım orda yaşayan vatandaşlarımız bu itlerin oyuncağı değil.
    Cevapla
  • erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    suriyelilere bırakın oraları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir