Almanlar tarih verdi! 3 ay sürecek

Almanya’nın İncirlik üssünde bulunan askerlerini Ürdün’e taşıması yaklaşık üç ay sürecek.

Almanlar tarih verdi! 3 ay sürecek
Almanlar tarih verdi! 3 ay sürecek
GİRİŞ 18.06.2017 09:55 GÜNCELLEME 18.06.2017 09:58
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Federal Savunma Bakanı Ursula von der Leyen’in verdiği bilgilere göre, Alman askerlerinin İncirlik’ten tamamen çekilmesi Eylül sonunu bulacak.

Bild am Sonntag gazetesine konuşan Alman Savunma Bakanı, Tornadoların DEAŞ’e karşı mücadelede haziran sonuna kadar uçuşlarının planlı olduğunu söyledi. Planlı uçuşların tamamlanmasının ardından ilk tanker uçaklarının Ürdün’e kaydırılacağını belirten von der Leyen, bunların bir iki günlük aranın ardından temmuz ayının ortalarından itibaren yeniden hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı.

İKİ AYI BULACAK

Tornadolar ve elde edilen yüksek çözünürlüklü fotoğrafların değerlendirildiği teknik ekipmanın kaydırılmasının karmaşık bir prosedür olduğuna ve iki aylık bir süreyi bulacağına dikkat çeken Von der Leyen, bu sürecin ağustos ve eylül aylarını kapsayacağını söyledi. Alman Savunma Bakanı, Tornadoların ekim ayından itibaren keşif uçuşlarını yeniden yapmaya başlayacağını belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 44
  • YETIS 6 yıl önce Şikayet Et
    Basina yansittiklari gibi degil. Sanirim bunar ordan gimez. Türkiyenin gücünü incirlik atismasiyla test ettiler. baktilarki Türkiye dik duruyor ve bu taleplerinden fazgectiler. Kendi medyalarindada Türkiye eskisi gibi gündem yapilmiyor.
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    Gitmez bu yüzsüz Almanlar akılarıdaki 3 aya kadat darbe yapmak düşüncesi vardır bu siyonislerde Allah fırsat vermesin son zamanlarda 90 derece egildiler inanmayın
    Cevapla
  • arif gören 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu yahu? 260 asker ve 10-12 uçak üç ayda mı intikal yaparmış? Doldurun işe yaramaz askerlerinizi uçaklarınıza, yetmezse biz de birkaç uçak sefer ile destek veririz. Biran önce defolun gidin Osmanlı'ya ihanet eden Ürdün'lülerin kucağına.
    Cevapla
  • ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Angela Merkel bacı; gel bu kararı gözden geçir, revize et, 3 ay değil 3 gün olsun.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Üç ay çok üç gün içinde defolup gitsinler yamyamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi