Londra saldırısının faili belli oldu

İngiltere’nin başkenti Londra’da Müslümanları hedef alan terör saldırısının failinin 48 yaşındaki Darren Osborne olduğu bildirildi.

Londra saldırısının faili belli oldu
Londra saldırısının faili belli oldu
GİRİŞ 19.06.2017 20:30 GÜNCELLEME 19.06.2017 22:20
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İngiliz yayın kuruluşu BBC, gece 00.20 sularında Londra’nın kuzeyindeki Finsbury Park Camisi'nde teravihten çıkan Müslümanların üzerine kiraladığı aracı sürerek 1 kişinin ölümüne, 10 kişinin de yaralanmasına neden olan saldırganın 48 yaşındaki Darren Osborne olduğunu duyurdu.

Saldırganın İngiltere’nin batısındaki Cardiff bölgesinden olduğu, polisin bölgede kapsamlı araştırmalarını sürdürdüğü belirtildi.

YORUMLAR 21
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    hristiyan olduğundan da bahsetsenize.
    Cevapla
  • imam 6 yıl önce Şikayet Et
    Burada ben tanığıyım olayın. Caminin imamı engellemese adamı linç edecekti cemaat. İmam gerçekten çok dengeli şekilde olayı yönetti zira linç etseler suç müslümanların olacaktı. Onların istediği de buydu. Bu günlerde ırkçılık çok arttı. İmam özellikle seslendi cemaate "ona dokunmayın - don't touch him" diye. Allah razı olsun ki suçlu bu kafayı yemiş adam oldu. Gazeteler hala yazıyor ki adamın ailesi adam için ırkçı değildir ama problemli birisi son yıllarda demiş. Anlayana işte. Selamlar dua ile.
    Cevapla
  • zulfo 6 yıl önce Şikayet Et
    hristiyanofobi yine hortladı.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    kullandığın kelimenin anlamını biliyor musun?
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyan terörizmini kınayalım . Dışişlerimiz aşırı hristiyan teröristini kınasın diyeceğim ama hristiyanların yaptığı yanlışa biz düşmeyelim. Çünkü hiç bir semavi din masum insanları öldürmeyi emretmemektedir. Ancak bizim gazetelerimizden bir ikisi şöyle alttan alttan heristiyan terörizmi diye başlık kullanarak haber yapsa fena olmaz. Çünkü iğneyi kwndine çuvaldızı başkasına batır demiş atasözümüzde . Biz de birkaç defa bu iğneyi hristiyanlara batıralım ki terbiyelensinler.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı hristiyan teröristi kınıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'