Nazi hortladı! "Erdoğan'ı öldürene araç hediye"

Almanya başbakanlık binası önünde "Erdoğan'ı öldür bu araç senin" yazılı pankart açtılar. Alman polisi izlemekle yetindi.

GİRİŞ 04.07.2017 09:43 GÜNCELLEME 05.07.2017 09:05
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

İbrahim Günay'ın haberi

Almanya her gün yeni bir skandala imza atıyor. Türk düşmanlığında zirve yapan ülke, en son Türk bakanların Almanya'da gurbetçilerle bir araya gelmesine engel olmuş hatta bakanlarımızın ülkeden sınır dışı edilmesine varacak kadar antidemokratik yöntemlere başvurmuştu.

Yeni skandal ise Almanya başbakanlık binası önünde yaşandı. Gözü dönmüş Nazi kırıntıları "Erdoğan'ı öldür bu araç senin yazılı pankart açtılar" Alman polisi ise sadece izlemekle yetindi.

SOSYAL MEDYA'DA BÜYÜK TEPKİ ALDI

Almanya başkanlık binası önünde Erdoğan'ı öldürmek için çağrıda bulunan hatta araba hediye edenlerin yer aldığı video sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve kullanıcılar tarafından büyük tepki aldı.

Bazı kullanıcılar "Darbeci Sisi'yi kırmızı halı ile karşılayan Almanya, halkın büyük desteği ile seçilen Erdoğan'ı öldürmekle tehdit ediyor" dedi.

G20'DE DE AYNI TAVIR

G-20 Zirvesi için Hamburg'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Alman makamlar, Erdoğan'ın burada vatandaşlarla buluşmasına da yasak getirdi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 125
  • Empati 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulun ortasında biz de "Merkel'i öldür bu araç senin" diye pankart açsak tepkileri ne olur sizce?
    Cevapla
  • murat murat 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer reisimize bunu yapsınlar rabbim şahidim olsun onları kanlarında boğarım .şimdiye kadar hiç bir canlıyı bilerek incitmedim ağızlarını mermiyle doldururum.
    Cevapla
  • murat murat 6 yıl önce Şikayet Et
    ey millet bu resme iyi bakın aklınızı başınıza alın bu zalim güruh benim reisime ne yapıyor.ölene kadar oyum reisimin biiznillah....
    Cevapla
  • Hfz.Cşkn. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir türk dünyaya bedeldir Duymayan duysun Onlara bu milletin okuduğu beddualar yedi sülalerine yeter 15 Temmuz uçok iyi algıladı alayı
    Cevapla
  • adem38 6 yıl önce Şikayet Et
    eger öyle birşey yapsınlar bak o zaman almanyayi ne hale getiriyoruz görürler o zaman bu nazi kırıntıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri