Türkiye dostu Alman gazeteciyi hastanelik ettiler

Almanya'nın Bremen kentinde PKK’lılar Alman gazeteci Martin Lejeune'yi mahkemede polisin gözü önünde saldırarak hastanelik etti.

GİRİŞ 06.07.2017 06:56 GÜNCELLEME 06.07.2017 09:41
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye dostu Alman gazeteci Martin Lejeune duruşmasını takip ettiği mahkeme binasının önünde polis ekiplerinin varlığına rağmen 5-6 kişilik terör örgütü elemanlarının saldırısına uğradı.

Bundan bir kaç ay önce Türklerin ve Müslümanların haklarını savunmak için PKK'ya karşı yapılan bir gösteride bir çocuk linç edilerek öldürülmüştü.

Kafasına tekme atılarak darp edildiğini belirten Lejeune olay anını şöyle anlattı: "Hakim beni çağırarak duruşma odasında çıkmamı istedi. Bay Lejeune duruşma odasından çıkmanız lazım çünkü sizi şahit olarak dinleyeceğiz dedi. Ben çıkışa doğru gittim orada bana insanlar küfür etti, tükürdü ve çelme taktı. Bunun üzerine mahkemeden çıkınca mahkeme binasının önünde 4 veya 5 polis aracı vardı. Orada polislerin önünde 5 ya da 6 kişilik bir grup saldırdı. Birisi beni tuttu, öbürleri beni darp etti. Yere düştükten sonra kafama tekme atmaya başladılar. Çok korktum. Bremen şehrinin kahraman halkına çok teşekkür derim onlar beni bu suikastten kurtardı. Polisler fark ettiğim kadarıyla suçluları takip etmedi.Saldırgan şahıslar davada yargılanan grubun tarafından geldi."

YORUMLAR 21
  • aksarayli 6 yıl önce Şikayet Et
    bu terörün Almanya ne oldugunu yavas yavas hissedecek, hele bekleyin
    Cevapla
  • M.AĞIR 6 yıl önce Şikayet Et
    ırkının alman olması hiç önemli değil HAK adamı olsun KARDEŞİMİZ olsunnn
    Cevapla
  • Abdullatif 6 yıl önce Şikayet Et
    Lejeune adalet arayan ve mazluma haklıya sahip çıkan yiğit insan; çok geçmiş olsun. Allah seni İslamla şereflendirsin. Amin, Müslümanlar nerdelermiş, görmemişlermi. Kendilerine sahip çıkana sahip çısın kardeşlerim.
    Cevapla
  • Cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Martin zaten müslüman.
    Cevapla
  • Reisci 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya PKK korkuyorsa söylesin onları da koruruz biz Osmanlı torunuyuz
    Cevapla
  • adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Seninleyiz Martin. Korkma, hüzünlenme, ye'se kapılma. Rabbim senin gibi Almanların sayısını artırsın inşallah diğerlerini de Allah ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!