Erdoğan'ın konvoyu Hamburg'da 10 dakika bekletildi

İnşaat vincinin üzerine çıkan şüpheli şahıs Alman polisini harekete geçirirken, Erdoğan'ın konvoyu güvenlik gerekçesiyle 10 dakika bekletildi.

GİRİŞ 07.07.2017 13:40 GÜNCELLEME 07.07.2017 23:14
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Hamburg kentinde bugün başlayan G20 zirvesine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaldığı otelden çıkıp zirvenin yapılacağı alana giderken, inşaat vincinin üzerinde duran şüpheli bir şahıs, Alman polisini harekete geçirdi. Erdoğan'ın konvoyu, güvenlik gerekçesiyle durduruldu ve 10 dakika bekletildi.

Almanya'da kaldığı otelden ayrıldığı sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu durduruldu. Alman güvenlik güçleri vincin tepesinde duran adamı yakalayıp aşağıya indirdi. Güvenlik güçleri, vincin üzerinde şüpheli bir şahıs gördükleri gerekçesiyle Erdoğan'ın konvoyunu durdurduklarını açıkladı.

Alman polis ekiplerine keskin nişancılar ve helikopterler de eşlik etti. Polisler, şüpheliyi aşağıya indirdikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyu zirvenin yapılacağı alana gitti.

Öte yandan, şüphelinin üzerinde herhangi bir silahın olmadığı belirtildi. Kelepçelenerek karakola götürülen şahsın telefonuyla fotoğraf çekmek isteyen meraklı biri olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 31
  • Mutlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Işlerini düzgün yapmayan alman polisi
    Cevapla
  • Memoral 6 yıl önce Şikayet Et
    Vincin tepesine çıkmış Erdoğan ın arabasına tuşa basarak tepeden tonlarca ağırlıkta Bişey bırakabilirdi belkide. mutlaka bişey var ama şüphesiz ki Allah planların en iyisini yapandır ve herşeyden haberdardır.
    Cevapla
  • süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    almanya ev sahipliğini beceremedi.. durum ortada.. almanyada öyle anlaşılıyor ki kimsenin güvencesi yok.. aciz ülkelere böyle sorumluluk yüklenmemeli.
    Cevapla
  • bandırmalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisin kılına zarar gelmesin. Yıkarız dünyayı başınıza..
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ajan görüntüsü var bu adamda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı