Almanya'da saldırı! Ölü ve yaralılar var

Almanya'nın Hamburg kentinde bir adam etrafındaki kişilere bıçakla saldırdı. Bir kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor.

GİRİŞ 28.07.2017 17:26 GÜNCELLEME 28.07.2017 17:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Hamburg kentinde bir süpermarkette bıçaklı saldırı düzenlendi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bild'in haberine göre, saldırı sonrasında 1 kişinin hayatını kaybetti. İlk gelen bilgilere göre olayda çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor. 

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Ayrıca, bıçaklı saldırganın gözaltına alındığı ifade edilirken, olayın ardından polisin ilk etapta terör alarmı verdiği belirtildi. Halka uzak durma çağrısı yapılan bölgede, polis helikopterlerinin de arama çalışmalarına katıldığı ifade edildi.

Polis aracına bindirilen saldırganın kanlar içinde olduğu görülüyor.

YORUMLAR 17
  • tek gercek allah 6 yıl önce Şikayet Et
    banane sadece şunu demek istiyorum şimdi cannlari cehenneme cehennemin dibine kadar yolunuz var avrupa dahada beter olun
    Cevapla
  • Barbar 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum, neden bunun haberini yapıyorsunuz diyenler bence haklı, ama alay edercesine ileri geri konuşanlara ne diyeceğimi bilmiyorum. Sonuçta bir insan ölmüş, sinek değil.
    Cevapla
  • Kaan Akdag 6 yıl önce Şikayet Et
    Özelestiri yapalim. Neden saldirgan musluman olunca adı terörist oluyor da hristiyan yapinca saldirgan diye haber yapiyorsunuz. Onlara onların diliyle cevap vermek lazım.
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya adına endişe ediyor dehşetle izliyoruz, lanetliyoruz. Merkel diktatör oldu tıpkı atası katil Hitler gibi. Almanya da insanları demokrasi adına eyleme davet ediyoruz. Demokrasi tehlike altında, basın, insan hakları, tehlike altında. Ülke hızlı Siyonist İsrail gibi, terör devleti olmaya gidiyor.
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Hıristiyan terör örgütü hortluyor. Haçlı lanetli yaratık sürüsü katliamı gibi görünüyor. Hitler almanyasi vahşeti insanları, katletmek istiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?