Şaşkına çeviren görüntü! Sandalyeyle durdurdular

Almanya'nın Hamburg kentinde 1 kişinin ölümüne, 6 kişinin de yaralanmasına neden olan bıçaklı saldırganın, çevredekiler tarafından sandalyeyle durdurulduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.07.2017 14:20 GÜNCELLEME 29.07.2017 14:20

Almanya'nın Hamburg kentinde bir süpermarkette gerçekleşen bıçaklı saldırının detayları ortaya çıkıyor.

Alman polisinden yapılan açıklamada, saldırganın tek başına hareket ettiği ve 'dini motivasyona' sahip olduğu belirtildi. Saldırganın dini motivlerle hareket ettiğini belirten Alman polisi, bunun yanı sıra saldırganın bazı akli problemleri bulunduğundan şüphe edildiğini açıkladı.

Saldırganın Birleşik Arap Emirlikleri doğumlu olduğu ifade edilirken, Alman istihbaratının 26 yaşındaki saldırganı daha önceden takibe aldığı bildirildi.

SANDALYEYLE DURDURDULAR

Bir süpermarketteki insanlara büyük bir bıçakla saldırarak 50 yaşında bir kişinin ölümüne ve 1'i ağır 6 kişinin yaralanmasına neden olan saldırganın süpermarketten çıktıktan sonraki görüntüleri de ortaya çıktı.

Habertürk'ün aktardığı görüntülere göre, elinde bıçak olan saldırgan çevreden geçen 3-4 kişi tarafından sandalyeyle durdurulmaya çalışılıyor. Saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışan kişilerin ellerine aldıkları sandalyeleri saldırgana fırlattıkları görülüyor. Dün olay yerinden ilk ortaya çıkan fotoğraflarda saldırganın kafasının kanlar içerisinde olduğu görülmüştü.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı