Merkel, referandumda hayır verenlere göz kırptı!

Türkiye'nin Erdoğan ve hükümetten ibaret olmadığını savunan Almanya Başbakanı, hayır diyenlerin beklentisini karşılayacaklarını ifade etti.

Merkel, referandumda hayır verenlere göz kırptı!
Merkel, referandumda hayır verenlere göz kırptı!
GİRİŞ 17.08.2017 09:27 GÜNCELLEME 17.08.2017 09:27
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Almanya Başbakanı Angela Merkel, yapılacak seçimler öncesi Türkiye'ye karşı nefret politikalarını sertleştirmeye başladı.

HAYIRCILARIN BİZDEN BEKLENTİSİ VAR

Seçim kampanyasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerine kuran Merkel, Türkiye'de referandumda hayır oyu kullananların kendisinden beklenti içerisinde olduğunu belirtti.

Almanya Başbakanı, "Türkiye, sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetten ibaret değil. Neredeyse yüzde 50'si anayasa referandumuna "Hayır" dedi. Onların da bizden beklentisi var. Sert pazarlıkları sürdürmemiz, yanlış uzlaşmaya girmememiz lazım. Biz bizden umutlanan ve bizimle diyalog isteyen bu yüzde 50'ye yanlış sinyal de vermemeliyiz" diye konuştu.

YORUMLAR 51
  • Poyrazim59 6 yıl önce Şikayet Et
    Içimizde CHP gibi zihniyetli hainler olunca çok bu hitlerin çocuklarını güldürürüz Ama inşallah bugünler geçici... önümüz açık daha her şey güzel ve güçlü olacağız.. çatlasınlar partlasınlar bu milletinin yolunu kimse kesemez. Yükselmeye devam Reis..
    Cevapla
  • Ata 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi memleketi 64 evet oyu verdi bu ne diyo
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sn Merkel size hickimse söylemese bile sizin bir ülkenin basbakani olarak bilmeniz ve söylememeniz gereken Türkce deyimle EVLERE SENLIK bir aciklama. Sizin Almanya´daki oy oraniniz nekadar. Bereket versin ki Türkiye´deki yetkililer bu aciklamanizi ciddiye almayacaklarini acikladilar. Devletin basi olmak bukadar ucuz olmadigini bilmelisiniz.
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipe bak hızaya gel...
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadin burasini patagonyami saniyor yedi duel birlesmis bizi parcalamaya reisin dedigi gibi topunuz gelin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat