İspanya'da alarm! Barcelona saldırganı yakalandı

İspanyol Radyo Cadena, patlayıcı yüklü yelek giymiş bir kişinin vurulduğunu öne sürdü. Ayrıca, Barcelona saldırganı Yunus Ebu Yakub'un yakalanarak tutuklandığı açıklandı.

İspanya'da alarm! Barcelona saldırganı yakalandı
İspanya'da alarm! Barcelona saldırganı yakalandı
GİRİŞ 21.08.2017 17:45 GÜNCELLEME 21.08.2017 20:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanyol basınında yer lana habere göre, İspanyanın Barcelona kentinde 15 kişinin öldüğü 100 kişinin de yaralandığı ve DAEŞ terör örgütünün üstlendiği saldırının baş şüphelisi yakalandı. İspanyol gazetesi La Vanguardia, Barcelona saldırısında baş şüphelisi olarak aranan ve minibüsü kullanan Yunus Ebu Yakub'un yakalanarak tutuklandığını belirtti.

BARCELONA TEKRAR ALARMA GEÇTİ

Ayrıca Katolonya polisi, Barcelona'nın batısındaki Subirats'da bir olay yaşandığını duyurdu. İspanyol Radyo Cadena, patlayıcı yüklü yelek giymiş bir kişinin vurulduğunu öne sürdü. Bu olayın saldırganın yakalanmasıyla ilişkisi henüz açıklanmadı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • R.Sarrafoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyadaki terörizmle birlikte değerlendirilen yorumların yanında, Bence olayın Barcelona da olmasıda tesadüf değil, barcelonadaki katalanlar ayrılık seslerini iyice arttırmıştı. Her an bir olay olabilirdi, ne tesadüfse terör birleştirici bir unsur olarak yetişti imdada.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı