Almanya'da Türk anne ve oğlu öldürüldü

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Detmold şehrinde yaşayan anne ve oğlunun cesedi 54 yaşındaki komşularının evinde bulundu.

Almanya'da Türk anne ve oğlu öldürüldü
Almanya'da Türk anne ve oğlu öldürüldü
GİRİŞ 13.09.2017 19:04 GÜNCELLEME 13.09.2017 19:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tüyler ürperten cinayet anne Hatice Bayramişe gitmeyince patronunun çalışanını merak etmesiyle ortaya çıktı.

Bir yıldır Almanyada yaşayan Bulgaristan Türkü Hatice Bayram  (24) ve oğlu Ahmet Bayram (6) bıçaklanarak öldürüldü. Hafta sonu işlendiği tahmin edilen cinayet, anne Hatice Bayramın 6 aydır çalıştığı mobilya mağazasının sahipleri tarafından aranması ile ortaya çıkartıldı. Talihsiz anne ve çocuğun cesedi 54 yaşındaki Alman komşularının evinde bıçaklanmış bir halde bulundu. Ahmet ve annesinin cesetlerinin evinde bulunduğu 54 yaşındaki Alman T.Tnin kaçtığı anlaşıldı, polis bunun üzerine soruşturma başlatarak şüpheliyi aramaya başladı. 

Hatice Bayram'ın patronu Mustafa Yılmaz, Öztürk Gazetesine verdiği röportajında : Hatice Bayram 6 aydır yanımızda çalışıyor. İşinde gayet başarılı ve mutluydu. 2 gün işe gelmeyince merak ettik. Hem kız kardeşim hem de gençlik dairesinden görevli bir danışmanla evlerine kontrol için gittik. Görevliler kendi evlerinde bulamayınca binada aramaya başladılar. Bodrum katına indiklerinde kan izlerine rastladılar. Kan izleri ekibi aynı apartmanda oturan 54 yaşındaki bir Almanın komşunun evine götürdü. Gençlik dairesi görevleri ve polisle beraber açılan Alman komşunun evinde anne Hatice Bayram ve oğlu Ahmet'in vahşice bıçaklanarak öldürülmüş halde cesetleri bulundu. ifadelerini kaydetti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar bunlar bunlar kan emici sümürgeci insanlıkla hiç bir zaman bir alakaları olmadı ki sadece bize öyle gösterdiler manda kafalılar yıllardır ab ve abd yi övüyor ama artık kimse yutmuyor
    Cevapla
  • Kayra-Keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir olayı neden Almanya gündemine taşımıyor
    Cevapla
  • bjk5656 6 yıl önce Şikayet Et
    almanya adamsanız adaletinize demokrasinize güveniyorsanız bulun failleri bulmazsınız Türkiye de olsa hemen sıkıştırırsınız
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya bir daha başka milletlere hukuktan insan haklarından bahsederken önce kendine bir baksın bu anne ve oğlunun yaşam hakkını neye dayanarak ellerinden alıyorsunuz. Alman vatandaşlarından daha çok son günlerde ırkçı söylemlerini artıran alman liderlere sorun bu vahşetin hesabını.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım bunu yapan ve Müslüman düşmanlığını artıran batının başındaki din düşmanları ile Arap ülkelerinde onların kuklalığını yapan adam müsfettesi idareciler, Kahhar ismi hürmetine kahreylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı